Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Itteni privátban kérdezgetők...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Itteni privátban kérdezgetők azt hiszik a nők feljegyzik a naptárjukba, hogy mikor szexeltek, masztiztak? N

Figyelt kérdés
Mindig ilyen kérdéseket kapok, aztán mikor mondom nem írtam fel, én vagyok a hülye liba, vagy akkor biztos rég volt pff
2021. nov. 27. 12:28
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
84%
Az itteni privátban kérdezgetők 99%-ban szűz fiúkák, akik recskázáshoz gyűjtenek bármiféle alapanyagot.
2021. nov. 27. 12:30
 2/27 anonim ***** válasza:
67%
Nem tudom. Te fel szoktad jegyezni? Én nem.
2021. nov. 27. 12:36
 3/27 Dzsoki ***** válasza:
7%
Kedves kérdező!Nem vagy hülye liba!Csak emlékszel,a múlt hétre vagy az előtte lévőre szexileg.Amennyiben meg tényleg,több hét,több hónap is eltelt,akkor meg,minek lenne fontos a konkrét dátum?Egyébként pedig,szabadjon,bátorkodjon megkérdeznem,hogy mi volt az eredeti kérdés,hogy privátban írtak,Önmagától,senki nem tesz ilyet,csak,ha valamiért nem lehet vagy nem meri kiírni a lapra.
2021. nov. 27. 12:44
 4/27 anonim ***** válasza:
84%

Ez is azt bizonyítja hogy mennyire érdekeli a gyk közönségét a szexuális életed.

Nyitnod kéne egy excel fájlt és feltölteni a driveba. Ott mindenki követhetné hogy épp hogyan alakul a szexuális életed, mikor kivel vagy csak szóló.

2021. nov. 27. 12:45
 5/27 A kérdező kommentje:
Képzeld, nem emlékszem, nem tartom számon,hogy mikor dugtam, maszturbáltam. Kb. bármire kérdeznek ilyet.
2021. nov. 27. 12:47
 6/27 Dzsoki ***** válasza:
24%
Képviselő Asszony!Most nem az Országgyűlésben tetszik lenni!Volt egy nehezen értelmezhető kérdés,amire kiegészítést kértem!Továbbra sem kaptam választ!Továbbra is kitartok mellette,hogy csak valamilyen kérdésre reagálva tetszett privátot kapni.Vagyis,igazuk volt a privátosoknak.Ugyanis,az mellett is kitartok,hogy a múlt hétre vagy az előttire,azért tetszene emlékezni,szexileg.Vagyis,biztosan,régebben volt.Az mellett is kitartok,hogy valóban,több hete,esetleg hónapja történt szex esetén,nincs jelentősége,a konkrét dátumnak.
2021. nov. 27. 13:01
 7/27 anonim ***** válasza:

Sírok #4 ez hatalmas volt:DD

Beszállok én is egy táblázattal a saját szexuális életemről

N

2021. nov. 27. 13:14
 8/27 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként engem az érdekelne, hogy mégis mit dzámít az, hogy mikor csináltad utoljára? Azt hiszik, hogy ha régen volt akkor biztos kiéhezett vagy és könnyebben belemész velük a szexbe? Csak mert bocsi srácok, de a nők nagyrésze nem azért nem dug, mert nem tud, hanem mert nem akar:D tehát aki rég nem szexelt, annák valószínűleg még magasabbak az elvárások, nehezebben fogjátok rávenni, hogy pont veletek törje meg ezt.

Ha meg mostanság szexeltél, skkor azt hiszik, hiszik, hogy könnyűvérűbb vagy és ezért lehet nekik is esélyük?:DDD

Komolyan érdekelne a logika emögött. Vicces, hogy milyen kegyetlen buták itt a férfiak.

2021. nov. 27. 13:17
 9/27 anonim ***** válasza:
26%
Amennyi besavanyodott nő ezen az oldalon van...Elég lesújtó képet festenek a nőkről,de szerencsére vannak annyira okosak a férfiak,hogy nem az itt található emberkék alapján ítélje meg az egész nemet.
2021. nov. 27. 13:26
 10/27 anonim ***** válasza:
49%
Bocsi, de abban igazuk van, ha nem emlékszel rá akkor biztos rég volt.
2021. nov. 27. 13:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!