Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez valami fétis lehet egy lánynál, lehetnek egészségügyi kockázatai?
Figyelt kérdés
Van egy lány ismerősöm, ilyen barátság extrákkal helyzet, de most nem is ez a lényeg, hanem már sokadjára arra kért, hogy konkrétan húzzam fel a bugyiját, úgy érve, hogy úgymond alap helyzetből konkrétan tépjem felfelé. Elmondása szerint ő erre izgul fel, mindig biztat, hogy magának is szokta csinálni meg minden, de én azért nem merem olyan durván, mert na azért biztosan fáj neki. Elvileg magának már a vállára is sikerült egyszer felhúzni valahogy, aztán erre kér engem is. Szóval az lenne a kérdésem, hogy lehet ettől valami baja vagy ilyesmi, meg egyáltalán, hogy ez úgy mi, valami fétis vagy ilyesmi?2021. nov. 27. 00:41
1/5 anonim válasza:
Akkor aggódj ha kakiszexet akar. Ez semmi.
2/5 anonim válasza:
Vállára? Gumibugyit hord vagy mi? :D Elég furi vágy, egyszerre tűnik fel benne némi szubmisszív elem és fehérneműfétis. Ha erre kér tedd meg neki (sérülést nem okozol vele nyugi), cserébe meg te is kérj valamit ;) (ami téged vonz, izgat - de ezt majd te eldöntöd hogy mi)
3/5 anonim válasza:
Nyugottan tépd meg neki. Nem lesz baja. Ennél ezerszer durvább és megalázóbb fétiseket is láttam már...
4/5 anonim válasza:
Vagy a bugyi volt bazinagy vagy a csaj gnóm kissé, de vállig érő bugyipánt elég furcsa testet sejttet.
5/5 anonim válasza:
küldhetnél képet a tevepatáról, mikor a bugyi fullra bevág :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!