Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Hogyan reagálnátok erre?
Figyelt kérdés
Szex előtt pisilnetek kéne, szólnátok a lánynak, hogy "Jövök, csak dobok egy sárgát."
Erre a lány: "Dobhatod rám is!"
2021. nov. 26. 22:23
2/14 anonim válasza:
Meglepődnék, nem vennem komolyan.
Miert?
3/14 anonim válasza:
Ha olyan a csaj, akk "rádobnám"! :D
4/14 anonim válasza:
Aki látott már ezt-azt az életben és nyitott típus, az invitálná a lányt, hogy na akkor irány a tusoló és aranyzuhany következik :D Mindenki más pislogna mint ponty a szatyorban.
5/14 anonim válasza:
Miért akarnak férfiak lehugyozni egy nőt?
6/14 anonim válasza:
#5 Ösztön kiskorukból, amikor pelenkázás közben az anyjuk arcába pisiltek XD
7/14 anonim válasza:
#5 BDSM kategória, ha nem érted nem baj
8/14 anonim válasza:
ha van ilyen vágya azt már előre tudom és nem használok olyan kifejezést, hogy "dobok egy sárgát"
9/14 anonim válasza:
7
Piszkabottal sem nyúlnék azután a nőhöz akit lehugyoztak.
10/14 anonim válasza:
És én miért nem találkoztam még ilyen lánnyal... Pedig vágyok rá,s élvezném! Meg persze fordítva is jó lenne...
De sajna nem találok ilyen nőt,közelembe meg páne nem...
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!