Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Volt már olyan vágyatok, hogy nyáron úgy öltözzetek, hogy kicsit kilátsszon valami a ruhából?
A barátnőmmel amikor megyünk a Normafához csak bugyit vesz fel a higiénia miatt a melltartót nem
Ja és azért csinálja, hogy tetszen
Egy jó kis csaj és csinos és karcsú is
Nekem egyszer véletlenül volt olyan,hogy (mivel széles a csípőm),egy olyan egybe szoknyát vettem fel,amit még sosem vettem fel. Nos,hiba volt,mert ez a ruha olyan,hogy 2 anyagból áll. Az alsó egy normál szövet,a felette levő külső pedig átlátszó. Nem éreztem és nem is vettem észre,hogy az alsó réteg felcsúszott és csak az átlátszó része maradt a popómon😅 És flangáltam a városban,haha
Azóta is rendszeresen járok úgy rucikkal,hogy felcsúsznak a csípőm miatt,úgyhogy jobban vigyázok már :)
Mindig úgy öltözök.
Eleget dolgoztam a testemért,nem fogom takargatni.
36 $
🌹
Te néked jár a legjobb és a legnagyobb pont
Férfi sportos testalkatú létemre
Óó köszi.
Kocka has,mindig nyerő.
38 $
🌹
Igen is kocka+has.
Egyáltalán nem akarok hízelegni!
Inkább megyek sportolni!
(Például a Normafa alatt futok
🤫🤫🤫).
Mint a kocsmába iszogatni!
(Természetesen a baráti társaságban én is ott vagyok egy romkocsmában 🤫🤫🤫).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!