Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon vastag a párom farka. Nehéz szopni mert félek hogy a fogalmmal bántom. Járt így más is már?
Próbálom a számat úgy tartani de mégis úgy érzem mintha hozzá érne.
Azt mondja nagyon szereti ahogyan szopom.
Nem tudom ha egy picit hozzá ér a fog a farokhoz az nagyon fájdalmas? Félek hogy csak nem szól ha rossz neki.

Nekem is vastag a farkam, volt egy kisszájú csajom, aki nem is tudott fogazás nélkül szopni.
A jelenlegi párom is fogaz néha, nem fáj, csak elvonja a figyelmemet az élvezetről.
Érdekes, hogy ez csak a véletlen fogazásnál van. Ha megkérem, hogy fogazzon, akkor az pont jól esik.
Fogazás főleg fel-le mozgásnál van, ha csak tartja a szájában, szívja és a nyelvével köröz, akkor nincs fogazási probléma.

Ha csak picit ér hozzá, az nem fáj. De attól is függ melyik fog. Szemfog biza tud fájdalmat okozni.
Másrészt nekem nem egyértelmű, h most panaszkodsz-e, vagy dicsekszel (?)
:D

9 válaszoló közül kész szerencse, hogy nem volt kisfarkú xd
Gyakorin mindenkinek szafaléda fas-a van
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!