Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, kinek van nem szokványos hajszíne?
Középen van a választékom, az egyik oldalon kék, a másik oldalon menta. :D A menta előtt zöld volt, csak olyan szép mentára kopott, hogy végül mentára is festettem.
Szeretem a szexet, de alacsonyabb a libidóm az átlagnál, és a feldolgozatlan traumáim miatt elég gátlásos is vagyok. És van kapcsolatom.
4es, nem értek egyet.
Sokan azért festik be a hajukat, hgoy kompenzáljanak, feltűnjenek, figyelmet kapjanak. De ez nem jelenti azt, hogy ténylegesen lazák, csak nagoyn lazának akarnak tűnni.
Az én párom is befestette kékre a haját aztán.. nem történt semmi, csak kék volt a haja:D Ugyanúgy nem tud elszakadni a konvencióktól
Persze, nyilván mondhatni, hogy aki szélsőségesen feltűnő, az biztos annyira laza, hogy vadul éli az életet... de ez inkább a 80as években volt igaz, manapság egy különlegesen festett haj nem számít annyira vadnak. Kicsit olyan mint a tetoválás ebből a szempontból. Semmi extra nincs már manapság benne, akármilyen embertípuson előforudlhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!