Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kérdésem, nem túl szokványos, de örülnék néhány válasznak...férfiak, nők, vélemény?
Van egy barátnőm lassan 2 éve, és most állt elő azzal, hogy próbáljuk ki a szexben azt, hogy milyen amikor én dominálok, és milyen az, amikor ő.
Ennek az lett a vége, hogy nagyon tetszett neki ha én dominálok (nekem olyan fura az egész, de nem mutattam ki), ezért ez is be lett építve a szexuális szokásaink közé, mert örülök neki, ha valami extrával feldobódik az ágyban a barátnőm.
De amikor ő dominált engem, akkor az nem működött...nem jöttem tűzbe, meg kínosnak éreztem, hogy "sub" vagyok. A probléma pedig az, hogy ő szeretné a dolognak ezt a részét is néha űzni, viszont rám nincs hatással. Eleinte ez mindenkivel előfordul? Változhat esetleg? Vagy tudjam be annak, hogy nem vagyok ilyen alkat?
Szerintem ez az a dolog, amit tipikusan nem lehet erőltetni. Vagy benned van a hajlam vagy nincs:) szerintem nyugodtan mondd meg őszintén a párodnak, hogy hogyan érzel a téma iránt
sub N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!