Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vajon mennyi esély van rá?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon mennyi esély van rá?

Figyelt kérdés
A nőnek, akivel randizni fogok, egész nap harisnyában, bokacsizmában van a lába. Csodálatos lenne, ha rendelkezne enyhén savanykás, ecetes áporodású talpakkal estére. Imádom ezt az aromát, nyirkossággal párosítva.
2021. nov. 24. 16:43
 1/9 anonim ***** válasza:
96%
szerintem csak fantáziálsz a beteg vágyaidról
2021. nov. 24. 16:43
 2/9 A kérdező kommentje:
Nope.
2021. nov. 24. 16:55
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Az én lábamon vastag zokni van, nemrég húztam le a gumicsizmát.

Na ezt szagold, nyalogasd!

N

2021. nov. 24. 17:08
 4/9 anonim ***** válasza:
94%
Miért nem jössz össze egy nővel? Szagoljatnál mindent: ecetes lábszagot, műsoros bugyit, WC-t szarás után, hányást mélytorkozás közben stb.
2021. nov. 24. 17:31
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindenkinek lesz büdös a lába, akkor sem, ha egész nap cipőben van. Sőt, kultúrember megtalálja a módját, hogy megelőzze a lábszagot.
2021. nov. 24. 17:52
 6/9 anonim ***** válasza:
93%
Arra van nagyobb esély hogy aki hülye az az is marad. Itt is van a GyK-n egy fickó aki naponta tucatnyi savanyú lábszagos idióta kérdést ír ki már hónapok óta. Nem ismered véletlenül az illetőt? 😂
2021. nov. 24. 19:05
 7/9 A kérdező kommentje:
Nem. 😃
2021. nov. 24. 19:13
 8/9 anonim ***** válasza:
Ezeket az ecetes dolgokat ugyan az a csávó írja ki?
2021. nov. 25. 07:46
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
8-as szerinted?😂
2021. nov. 26. 01:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!