Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek van még hasonló fétise?
Figyelt kérdés
Nagyon beindítanak a magas, izmos lányok, az a kedvencem, mikor egy aranyos, gyenge lány a csókomtól nő meg nagyra, és lesz kegyetlen izmos. Mindig erről fantáziálok. Emellett szívesen nézegetek hasonló témájú szexuális dolgokat is. Van még valakinek hasonló fétise? Esetleg egy ilyen lány, akivel tudnék beszélni? Minél magasabb, és izmosabb, annál jobb nekem2021. nov. 23. 07:16
11/11 anonim válasza:
180 cm vagyok. Rendszeresen sportolok, hogy jó alakom legyen. (36 évesen nem könnyű) az átlag nőkhöz képest izmos vagyok, egy ideig wrestlinget is csináltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!