Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy néz ki egy teljesen átlagos, hétköznapi szex?
Ez engem is érdekel, főleg az itteni rovat tartalmát olvasva a két véglet lehet:
A, Apjuk hazajön, hót fáradt, anyjuk nem annyira fáradt, b*a nagyon, de csak elvannak egymás mellett;
B, Apjuk hót fáradt, anyjuk is, de tudják, hogy egymásnak értékesek, így megy az orálból análba, majd vissza, s*ből szájba, szájból előlre, elölről hátra, hátulról előre téma 1000-el.
3-as, neked aztán csupa jó premisszáid vannak a dologgal kapcsolatban.
De ha ez az általános vélekedés akkor örülök, hogy én igazán kivételes vagyok (a leírásodhoz képest mindenképp)
#6 egész jól megközelítette a valóságot:D
Kérdező: mindenkinek más az átlagos szex. Attól függ, hogy az adott párnál milyenek szoktak lenni az együttlétek. Pl nekem már az is átlagos, ha csak szimplán vadul szétkeféljük egymást, de van akinek az az átlagos, ha van egy romantikus gyengéd szeretkezés 1-2 pózban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!