Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire jó a szex ? Megéri...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire jó a szex ? Megéri csak emiatt megismerkedni egy lánnyal ?

Figyelt kérdés
Ha nem akarok prostihoz menni, de a szexet kipróbálnám, akkor megéri barátnőt keresni csakis erre ? Tudom sokak hülyének néznek, de engem csak ez a része érdekelne a kapcsolatnak, nem vágyom beszélgetésre stb. arra ott vannak a barátaim, családom. Szóval van annyira jó, hogy megérje erre keresni egy lányt, vagy nem olyan nagy veszteség ha kimarad az életből? (igen tudom, vannak akik egész életükbe nem szexelnek és köszönik szépen jól vannak, de most nem erre gondoltam) Btw 20 éves vagyok.

2021. nov. 22. 16:25
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
maradj szűz örökre, hagyd meg nekünk tökös csávóknak a szabad nőket. majd mi tartós kapcsolatot is vállalva velük, majd eltürjük unalmas szócséplésüket körömlakkokról, meg pleytkákról :D miközben jókat szexelünk velük :D ui: vannak ám olyan nők is,akikkel jó beszélgetni is, de ök sem neked valók :D inkább nekem valók :D
2021. nov. 28. 00:35
 12/12 anonim ***** válasza:
kérdező! komoly h. egy 14 éves csaj oktatott ki privátban. hát az kemény. manapság 14 éves lányok mögött is komoly párkapcsolatban töltöt évek vannak, és sok futó kaland, így komoly hiteles életükben tapasztalt dolgokról mondanak véleményt :D amugy ja sok férjes asszony keres titkos szex kalandokat. biztos a 14 éves csaj is már férje melletti tapasztalatokról is beszámolt. én idömben a 14 évesek még első csókrol se tudtak beszámolni :D
2021. nov. 28. 00:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!