Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire jó a szex ? Megéri...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire jó a szex ? Megéri csak emiatt megismerkedni egy lánnyal ?

Figyelt kérdés
Ha nem akarok prostihoz menni, de a szexet kipróbálnám, akkor megéri barátnőt keresni csakis erre ? Tudom sokak hülyének néznek, de engem csak ez a része érdekelne a kapcsolatnak, nem vágyom beszélgetésre stb. arra ott vannak a barátaim, családom. Szóval van annyira jó, hogy megérje erre keresni egy lányt, vagy nem olyan nagy veszteség ha kimarad az életből? (igen tudom, vannak akik egész életükbe nem szexelnek és köszönik szépen jól vannak, de most nem erre gondoltam) Btw 20 éves vagyok.

2021. nov. 22. 16:25
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Szexkapcsolatot keress akkor, az kötetlen. Gusztustalan dolog lekamuzni a csillagokat egy dugásért. Legyél egyenes, hogy nem lesz több, csak szex, és ennyi. Az, hogy mennyire jó, az nagyban függ tőled, tény, hogy a hozzá állásod nem épp ideális.
2021. nov. 22. 16:28
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy az #1-es írja, ha átb.szod a másikat akkor inkorrekt vagy. Ha te csak szexkapcsolatot, alkalmit akarsz akkor hajrá. Mindazonáltal ott is kell beszélgetni, nem arról szól hogy helló baby csak lyukat akarok, na mikor dugunk?
2021. nov. 22. 16:37
 3/12 anonim ***** válasza:
34%
Mennyire? Neked annyira, hogy kiird ezt a kérdést.
2021. nov. 22. 16:37
 4/12 anonim ***** válasza:
74%
Ha valakivel passzol a szexuális igényetek, kultúrátok akkor az egyik legcsodálatosabb dolog
2021. nov. 22. 16:54
 5/12 anonim ***** válasza:
Szerintem egyáltalán nem, legalábbis én mindig így éreztem. Egyáltalán nem nagy veszteség. Csomó meló, energia, esetleg pénz is, aztán semmivel nem érek el vele többet mintha leülnék fél órára és kiverem magamnak. Ráadásul az 100%, hogy jó is.
2021. nov. 22. 17:01
 6/12 anonim ***** válasza:
75%
Ne legyén büdös gyökér, keress szexkapcsolatot, ne párkapcsolatra hülyíts másokat. Szánalmas féreg dolog lenne. Legyél egyenes, vállald hogy csak szexet keresel
2021. nov. 22. 17:25
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Többen javasolják a kérdezőnek a szexkapcsolatot, de kétlem, hogy az ilyesmire nyitott nők pont egy tapasztalatlan, szűz fiúra vágynának.
2021. nov. 22. 18:55
 8/12 anonim ***** válasza:

Ez teljes mértékben így van. Pl jelenlegi szexpartnerem is mesélte hogy az előttem levő "szexpartner jelölt" első szexnél bénázott és lekoptatta.

22F

2021. nov. 22. 20:37
 9/12 A kérdező kommentje:
Nem tudom honnan jött az, hogy átvernék és kihasználnék valakit ezért, de még privátban is kioktatott egy 14 éves csaj. Gondoltam nem annyi, hogy megyek aztán addig kérdezem őket annyival: dugunk? amíg egyik azt nem mondja igen. Eddig is megvoltam nélküle, ezért is a kérdés.
2021. nov. 22. 20:55
 10/12 anonim ***** válasza:
A "csak szex, de nem prostival" egy tapasztalatlan szűznek leginkább úgy jöhet össze, ha megismerkedik egy egyedülálló, idősebb nővel, aki a kemény farkáért cserébe hajlandó tanítgatni a srácot. Itt nyilván nem a legkapósabb milfekre kell gondolni, akik válogathatnak a tapasztalt jelentkezők közül, hanem egy kevésbé vonzó, de nagy libidóval rendelkező középkorú nőre.
2021. nov. 22. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!