Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 17-20 éves csajok! Bejönnek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

17-20 éves csajok! Bejönnek a 30 év feletti pasik?

Figyelt kérdés
2021. nov. 22. 14:41
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
42%

"ISMÉTLEM: Maradj ember és LEÁNY. ne süllyedj oda ahova nem szabad. Értékelelk annyira hogy óvlak attól. RENDESc lány vagy és ne engedj a kísértésnek."

20/L (#3, #8)

2021. nov. 22. 14:56
 12/18 anonim ***** válasza:
36%

sokukat vonz, nekem is van ilyen tapasztalatom. Ha ilyen lány keres meg, örömmel ismerkedem veled.

45 éves férfi

2021. nov. 22. 15:09
 13/18 anonim ***** válasza:
45%

6-os vagyok,

Ja, igen, nem volt az előző válaszom elég creepy, én is hozzá kellett volna, hogy írjam, hogy írjanak a 17-20 éves csajok :D :D :D

2021. nov. 22. 15:11
 14/18 anonim ***** válasza:
16%
11: Köszönjük, de szerintem itt senkit nem érdekelnek a privát leveleid. Ha nincs további válaszod a kérdéssel kapcsolatban akkor evezz tovább, nem kell spamelni.
2021. nov. 22. 15:12
 15/18 anonim ***** válasza:
54%
#8 #11 Érdekes helyen "hírdeti az igét". xDD
2021. nov. 22. 15:37
 16/18 anonim ***** válasza:
67%

Csak akkor ha huszonévesnek néznek ki.

20/L

2021. nov. 22. 15:38
 17/18 anonim ***** válasza:
40%

Általában nem, de olyan lányok akik komolyan érdeklődnek a szex iránt, ilyen férfiakban találják meg az ideális szexpartnert, ezek a férfiak tudják igazán megdugni őket és orgazmusig eljuttatni, sőt még a 40 feletti férfiak is ilyenek.

És vannak olyanok is akik valami anyagi érdekből vannak ilyen férfiakkal.

Mindkét eset az ilyen korú lányok kis százaléka, atöbbieket nem érdeklik az ilyen korú férfiak.

2021. nov. 22. 15:58
 18/18 anonim ***** válasza:
13%
Tegnap voltam 49. de eddig mindenki sokkal fiatalabbnak néz, és sok fiatal csajt vonzok. Hol erre, hol arra. 42. évesen, 16. éves barátnőm volt, akivel 3. évig éltünk együtt, és szinte minden nap szeretkeztünk. Már ott tartottunk, hogy gyereket is szeretett volna tőlem. Sajnos azóta külön mentünk, önhibánkon kívül. Mindig ilyen fiatal barátnőim voltak. Idén most lett volna egy 44. éves anyuka, de sajnos a kölykei nem vettek be, és nem akarták hogy az anyjuknak legyen valakije, és ezt elég keményen a tudtára is adták! Azóta most egyedül vagyok. Lányok!?
2021. nov. 22. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!