Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, mikor barátnőnél aludtatok volt már rá példa hogy volt bármi köztetek? Kipróbáltatok ezt azt?
Figyelt kérdés
2021. nov. 22. 08:49
11/16 anonim válasza:
Igen volt ilyen, a legjobb barátnőmmel, nagyon szép lány, régóta tetszett már nekem, aztán mint ott kiderült én is neki, azóta rendszeresen alszunk együtt:)
12/16 anonim válasza:
Te amikor egy haverodnál alszol akkor nyomtok egy duplapúzós meleg estét vagy mi? 😂 Képzeld el a nők ugyanúgy ha egy légtérbe kerülnek nem kezdenek vad leszbizésbe.
13/16 anonim válasza:
Igen, a legjobb barátnőmmel 2szer előfordult. Először pont nekem volt meg a havim, úgyhogy csak én csináltam neki, aztán következő alkalommal meg neki volt meg basszus, úgyhogy akkor meg csak ő nekem. Jó volt, de megbántam, mert ráment a barátságunk, nem tudtam rá ugyanúgy nézni már utána, pedig együtt nőttünk fel, tényleg a legjobb barátnőm volt. Évek óta nem is beszéltünk, de azóta is nagyon hiányzik. A barátsága.
14/16 anonim válasza:
Igen, volt ilyen. Jó volt és kicsit se bántuk meg. Utána vagy fél évig összejártunk
30N
15/16 anonim válasza:
Egyszer egy buli után nálam aludt két csaj (én fiú vagyok), amikor hazamentünk a buliból (piásak voltunk mind hárman) próbáltam rábeszélni őket, hogy csináljanak nekem egy leszbi műsort.
Nagy nehezen annyi jött össze, hogy bugyira vetkőztek simogatták egymás melleit, majd engem szopott az egyik, ennél több szex nem volt, de a vége szuper jó lett, mert aki nem akart szopni sem, annak a mellére vertem a farkam, majd kicsit szétkentem a farkammal, és annak a szájába adtam a farkam aki szopott, jót cuppogott még rajta pár másodpercig, tisztára szopott.
16/16 anonim válasza:
Rossz a kategória. Én hetero vagyok, nem tudom értelmezni a kérdést. Te le szoktad szopni brahiból a havert? Vagy seggberakjátok egymást barátilag? A fa**nak nem lehet már felfogni, hogy egy hetero nő pont ugyanúgy undorodik egy másik nőtől, mint egy hetero férfi egy másiktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!