Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Okozhat néha hasmenést a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Okozhat néha hasmenést a sperma, ha a párom a végbelembe ment el?

Figyelt kérdés
Ma délután anális szexeltünk, viszont azóta már kétszer is ment a hasam. Korábban nem fordult elő, igaz nem is rég veszítettem el análisan a szüzességemet, nyáron volt az első és csak 3-4 hetente van egy anál mikor a végbelembe is élvez.

2021. nov. 21. 23:30
 1/8 anonim ***** válasza:
23%
Igen
2021. nov. 21. 23:33
 2/8 anonim ***** válasza:
36%
Igen. Ha el akarod kerülni, szex után menj ki a mosdóba és nyomd ki magadból a spermát. Ha a nagyja kijön, utána nem lesz híg a székleted.
2021. nov. 21. 23:47
 3/8 anonim ***** válasza:
80%
Nem. Akkor sem ha lenyeled. Az ejakulátukban nincs olyan patogén ami hasmenést tud okozni, meg ugyebár a táplálék egy irányba halad, nem pedig lentről felfelé. A hasad mástól megy.
2021. nov. 21. 23:50
 4/8 anonim ***** válasza:
55%
Istenem mi ez a lepontozás? Én nő vagyok, számtalanszor szexeltem análisan, had tudjam már jobban, mint itt az önjelölt orvosok. A sperma nyilván nem olyan hasmenést okoz, mint amit mondjuk egy romlott étel megevésekor tapasztalunk:D nyilván semmi köze ehhez. Viszont igenis fel tudja higítani a székletet, hiszen ez egy folyadék. Nekem mikor 'bent hagytam' a spermát, mindig hígabb székletem volt utána. Mivel ez kellemetlen tud lenni, már inkább kiengedem magamból szex után.
2021. nov. 22. 01:00
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Sikamlósabb lehet a szellentésed, de hasmenésed nem lesz tőle.
2021. nov. 22. 01:01
 6/8 anonim ***** válasza:
93%
Nem a spermától megy a hasad, hanem a döngetéstől, ami fellazítja a beleid tartalmát.
2021. nov. 22. 01:12
 7/8 anonim ***** válasza:
71%
A kitágult lyuk az ami miatt fosol.
2021. nov. 22. 07:19
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg előfordul utána
2021. nov. 22. 08:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!