Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim le akarja fotózni a popómnak a lukát,hogy bármikor nézegethesse és maszturbálhasson rá.Mi a véleményetek erről?
Figyelt kérdés
2021. nov. 21. 21:54
11/15 anonim válasza:
meg tudom érteni.
nekem is van volt nőim fenekéről pucsítós képeim...és igen kis is szoktam verni rá.
annyi, hogy én nem kérek engedélyeket, hanem kényeztetés közben előveszem a telefont és csinálok pár képet róla.
de olyan is volt nem egyszer, hogy mikor nyilvánvalóvá vált az erre a vonalra való fogékonyságom, direkt ilyen képeket küldött a lány messengeren magáról, mert tudta, hogy ezzel beindít.
szóval nekem ebben semmi fura nincs.
12/15 anonim válasza:
Pasidnak mond,hogy 1 baseballütőt nyomjon fel a popódnak a lukába és úgy fényképezze le!
Az úgy művészibb lenne!
13/15 anonim válasza:
Popóluki megint itt cseszi az idejét.
14/15 anonim válasza:
Látnunk kéne a képeket, hogy véleményt tudjuk mondani.
15/15 anonim válasza:
Jó ötlet.Jobb képek lesznek, ha előtte teleélvezi a popód lukát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!