Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Másoknál is így megy ez? Csak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másoknál is így megy ez? Csak nekem furcsa?

Figyelt kérdés

Eddig két kapcsolatom volt, és mindkettőnél megfigyeltem ezt.

Tehát adott a szituáció, felhúzom a gumit, és tenném be. De még a közelébe sem értem, a lány kiveszi a kezemből, és bepozícionálja a farkamat, és ő "keresi meg" a lyukat vele, én csak betolom. Ez másoknál is így megy?

2021. nov. 21. 21:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
94%
Előfordul néha, de én szoktam alapból betenni
2021. nov. 21. 21:09
 2/11 anonim ***** válasza:
86%
De ebben nem látok semmi problémát. Azért van, mert olyan csajjal vagy együtt aki szereti a szexet és nem csak fekszik mozdulatlanul, mint egy léc.
2021. nov. 21. 21:10
 3/11 anonim ***** válasza:
95%

Én nem szoktam ilyet csinálni, nekem is fura, de képzeld tőlem meg volt már aki kérte, hogy tegyem be én:D szóval vannak férfiak, akiket ez izgat

N

2021. nov. 21. 21:12
 4/11 anonim ***** válasza:
94%

Akikkel én voltam eddig, azok közül egy csaj sem csinálta ezt.

Max olyan volt, hogy menet közben kicsúszott és akkor visszarakta.

2021. nov. 21. 21:12
 5/11 Dzsoki ***** válasza:
100%
Valóban,furcsa,de igen,előfordul.Még olyan is,hogy a nő két ujjával,végig fogja,hogy érezze a gumit.
2021. nov. 21. 21:15
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Olyan volt már hogy kifli pózban be irányította de csak mert nem találtam bele. A többi póznál nem csináltak ilyet.
2021. nov. 21. 21:19
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Sose csináltam ilyet. Max ha közben kicsúszott, és épp nekem állt kézre, akkor én tettem vissza.
2021. nov. 21. 21:21
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Nincs ebben semmi furcsa, az teszi be akinek közelebb "rááll" a keze. Egyébként a nő tudja jobban neki "hol van" milyen szögben a legjobb hogy pont "lyukon legyél". Ettől még férfiként is el lehet találni, de ha a nő teszi be hát a nő teszi be, nem kell túldimenzionálni ezt a dolgot.
2021. nov. 21. 21:41
 9/11 anonim ***** válasza:
60%
Nálunk mindig így megy. Mivel nekem vastag a péniszem, a párom pedig túl szűk, így jobb neki úgy, ha saját maga irányítja be magának, néha a szemérem ajkait is széthúzza, hogy jobban bemenjen.
2021. nov. 21. 22:16
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is így volt míg gumiztunk. Egyszerűen gumiban nem éreztem hogy hol vagyok. :D
2021. nov. 21. 23:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!