Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Domináns lányok, nektek milyen vágyaitok vannak? /F
Olyan nincs hogy "Had csorogjon"
Ezt két d-vel írják.
Szerintem 1-es hozzászóló egy kanos kankutyus :)
Egy nő nem így ír.
#11: Teljesen igazad van, azt elgépeltem. Azért reméltem, hogy így is sikerül megérteni.
Nem tudom miféle elképzeléseid vannak a 'női írásról', de nekem őszintén mindegy, hogy mit hiszel. Én a kérdezőnek válaszoltam, mindenki más hidegen hagy. Aki nem hiszi hogy nő vagyok, ne beszéljen velem. Ennyire egyszerű.
Hát igazából olyan durva hajlamom nincsen, hogy bárkit földbe tapossak. De az tetszene ha kikotozhetném a fiút egy székhez. Össze vissza csókolgatnám mindenhol ruha nélkül de csak ott nem érnék hozzá ahol a legjobban akarja. Aztán előtte fekve simogatnám magam meg maszturbálnék. Amikor meg már annyira fel van izgulva, hogy már fáj neki, hogy nem érhet hozzám akkor elengedném és várnám, hogy mi sül ki belőle.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!