Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Domináns lányok, nektek milyen vágyaitok vannak? /F
Én ugyan csak mostanság kezdtem érezni ilyet, de bennem az van, hogy a férfiak szarvát letörjem egy kicsit. Egy kis kutyát csináljak belőlük, de ezt csak ki kell hozni belőlük, mert majdnem mindenkiben benne van, csak próbálják leplezni egy hamis férfiasság meg magabiztosság maszkkal. Csak körbe kell nézni, a férfiak egyszerűek mint a faék. Meglátnak egy csini csajt és a nevüket is elfelejtik hirtelen. Az tetszene, ha fizikailag is megmutatnák ezt a fajta kis csaholó kutya énjüket. Pl előttem térdelve, feladatokat kiosztva nekik, bármit akar, ki kell érdemelje és szépen kell kérnie.
Természetesen lelkileg senkit nem bántanék, akit jó lelkűnek ítélek. A többieket nem kímélném:D
Mindezt egy nagyon nőies és szexi bőr szerkóban. Had csorogjon a nyáluk..:D
Neked milyen iskolai végzettséged van?
Abból amit írtál, vad lehetsz, meg minden. Nem az a visszahúzódó, csendes lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!