Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jár egy csomó fiatal lány meztelen bokával így november végén is?
20as, te boomerek gyöngye:D
Amikor én gimis ovltam (ami nagyjából 12 éve volt) már akkor is vérciki volt, ha kilátszott a zokni a cipőből. Persze, eleinte annyi volt a szabály, hogy rövidnadrághoz vagy szoknyához (szóval ami nem ér le egészen a bokáig) kell titokzoknit venni, mert nem vagy te Federer, hogy rövidnadrághoz hosszúzoknit vegyél.
De aztán ez általánossá vált és az esetek 90%-ban titokzoknit "kell" venni. "kell" mondom, de ez nyilván nem kötelező, pusztán a divat diktálja. Azaz tiniknél.. kötelező:D különben hogynézmárki.
Szóval van a normális öltözködés és van a hosszúzokni. Praktikus hosszú zoknit venni? Praktikusabb hát. De számít ez? Nem. Ez egy ilyen korszak. Ha 20 éve végigmentél volna az utcán szakadt farmerben, kezedbe nyomnak némi aprót mert azt hiszik csöves vagy. Most meg méregdrágán veszed a szakadt farmert, pedig néhol még látni ahogy az eladók lyukasztják ki ollóval a 2000 forintos nadrágokat és árazzák be 12ezerre:D
Ez a divat, nem kell tőle kiborulni. És főleg nem kéne szexuális jelként tekinteni rá...
21:
Hogy miért boomerezi sok középkorú nő a nála pár évvel idősebb férfiakat, fene se érti:) Ettől nem leszel fiatalabb!;)
Tény, hogy végigdugtam a várost és ha nem vedekeztem volna, jókora babyboomer lennék, de ehelyett inkább óvszerpusztító lettem🤷🏻♂️
Na de ami a kérdést illeti: értem én mindazt amit mondasz, ez abba az irányba mutat, hogy ez tulajdonképpen valami kényszeres trendkövetés. Gondoltam erre a variációra is, ezért tettem be az opciók közé, látod?:)
Őőőő nem, a divat az nem "valami challenge vagy kihívás aminek meg akarnak felelni" :D És azért mondalak boomernek, mert egyre láthatóbban fogalmad sincs olyan dolgokról amit jellemzően a fiatalok csinálnak, pl.. divat:D Pedig már 1000 éve is létezett divat, szóval erre igazából csak a felületesség a mentség.
És köszi, de se középkorú, sem pedig nő nem vagyok:D
23:
“fogalmad sincs olyan dolgokról amit jellemzően a fiatalok csinálnak”
Nyilván! ezért tettem fel kérdést, te..😁
2
mert ez a divat ... sajnos a hidegben most nehezebb ügy, de attól még necces egy magasabb zokni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!