Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért jár egy csomó fiatal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jár egy csomó fiatal lány meztelen bokával így november végén is?

Figyelt kérdés

2021. nov. 21. 19:04
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
20%

Ezek a mai fiatalok! Utolsó spermahajderek, pfej! Az én időmben még az a nő volt megbecsülve aki lehúzott napi 8 órát a cementgyárban aztán terített asztallal várta haza az urát a kocsmából! Nem pedig mutagossák magukat meg kurválkodnak mint ezek a mai lányok! Még azt se tudják hogy kell fogni a fakanalat!

Bezzeg az én időmben! XD

2021. nov. 21. 19:25
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
IGY VAN!
2021. nov. 21. 19:29
 13/26 anonim ***** válasza:
57%
Persze, még ezt is azért, hogy a férfiakat felizgassam. Esküszöm, mindnen reggel úgy ébredek, (a párom mellett) hogy végig gondolom, hogy na, hogy tudnék ma is a legtöbb férfinak tetszeni, egy önálló stílusom, gondolatom sincs. És erre szavaztak a legtöbben, istenem mennyi szánalmas pasi van.
2021. nov. 21. 19:54
 14/26 anonim ***** válasza:
95%
Azért mert ez a divat, pedig nagyon röhejesen néznek ki szegénykék.
2021. nov. 21. 20:17
 15/26 anonim ***** válasza:
67%
Mert így érzik jól magukat. Nem az pörög a fejükben hogy úúúú na most hány láb/bokafetisisztával futok össze akinek annyi vér nincs a pucájában hogy köszönjön, társalogni, kommunikálni próbáljon csak a nyálát csorgatni és otthon recskázni.
2021. nov. 21. 20:51
 16/26 anonim ***** válasza:
31%
Mert nagyon kevés az egyedi nő. Mind ugyanazt az egy kaptafás ribis öltözködést preferálja. Ezért választok általában 35 körüli, vagy afeletti nőt. Ők már tudnak nőiesen, ízlésesen öltözködni.
2021. nov. 21. 20:58
 17/26 anonim ***** válasza:
40%

Ah, a férfiak és a trendek..:D

Ez egy öltözködéssel kapcsolatos kérdés. Mégis a Szexualitás kategóriában van.

Miért látnak egyes férfiak abban is szexualitást, amiben alapvetően nincs?

Értem én, vonzónak találják a lányokat de.. de ettől még nem lesz minden dolog, ami lányokhoz köthető, szexuális.

2021. nov. 21. 21:21
 18/26 anonim ***** válasza:

Nekem fiúként tetszik. Mondjuk ízlésemnek megfelelően csak annak, akinek szép vékony lábai vannak és szép bokái. Oszlop lábak nem izgatnak. Amúgy pedig nem hiszem, hogy a lányok ezért hordanák, ugyan úgy fiúk is felveszik. Én se szoktam amúgy hosszú zoknit hordani, mert alapvetően nem szeretem. Csak akkor, ha tudom, hogy hosszabb ideig tartózkodok hidegben. De én sem azért veszek fel valamit, mert biztos a lányoknak annyira tetszik. Általánosan akarok normálisan kinézni, alkalomhoz megfelelően és nem is kirívóan.

Amúgy nem egyszer mentem ki az udvarra pólóban egy rövidebb időre, eszeveszettül hideg sincs, főleg napon.

2021. nov. 22. 12:23
 19/26 anonim ***** válasza:
A legkézenfekvőbb válaszra persze nincs szavazás: divatból.
2021. nov. 22. 12:55
 20/26 A kérdező kommentje:

15:

Így érzik jól magukat mi?

Hogy az 5 fokos levegő simán felkuszik a térdükig és közben úgy dideregnek a villamosmegalloban hogy megsajnálod őket. Te sem gondolod komolyan..

2021. nov. 22. 13:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!