Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jár egy csomó fiatal lány meztelen bokával így november végén is?
Ezek a mai fiatalok! Utolsó spermahajderek, pfej! Az én időmben még az a nő volt megbecsülve aki lehúzott napi 8 órát a cementgyárban aztán terített asztallal várta haza az urát a kocsmából! Nem pedig mutagossák magukat meg kurválkodnak mint ezek a mai lányok! Még azt se tudják hogy kell fogni a fakanalat!
Bezzeg az én időmben! XD
Ah, a férfiak és a trendek..:D
Ez egy öltözködéssel kapcsolatos kérdés. Mégis a Szexualitás kategóriában van.
Miért látnak egyes férfiak abban is szexualitást, amiben alapvetően nincs?
Értem én, vonzónak találják a lányokat de.. de ettől még nem lesz minden dolog, ami lányokhoz köthető, szexuális.
Nekem fiúként tetszik. Mondjuk ízlésemnek megfelelően csak annak, akinek szép vékony lábai vannak és szép bokái. Oszlop lábak nem izgatnak. Amúgy pedig nem hiszem, hogy a lányok ezért hordanák, ugyan úgy fiúk is felveszik. Én se szoktam amúgy hosszú zoknit hordani, mert alapvetően nem szeretem. Csak akkor, ha tudom, hogy hosszabb ideig tartózkodok hidegben. De én sem azért veszek fel valamit, mert biztos a lányoknak annyira tetszik. Általánosan akarok normálisan kinézni, alkalomhoz megfelelően és nem is kirívóan.
Amúgy nem egyszer mentem ki az udvarra pólóban egy rövidebb időre, eszeveszettül hideg sincs, főleg napon.
15:
Így érzik jól magukat mi?
Hogy az 5 fokos levegő simán felkuszik a térdükig és közben úgy dideregnek a villamosmegalloban hogy megsajnálod őket. Te sem gondolod komolyan..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!