Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha holnaptól péniszetek lenne, milyet választanátok?
Figyelt kérdés
Képpel mutassátok ha lehet, hogy miért pont olyat.2021. nov. 21. 14:48
1/2 anonim válasza:
Én nem lennék ennyire rá kattanva a pénisz kérdésre, mint a férfiak nagy része.
2/2 anonim válasza:
Mondjuk egy 16cm hosszú, 4cm vastagat választanék. Nem tudom milyen lennék, lehet az elején sokat flörtölnék, több csajt akarnék megdugni, de aztán szerintem hamar megunnám és normálisabb nőket keresnék tartalmasabb együttlétekre. Aztán hallgatnám dagadó mellel, hogy milyen jó velem, mert korábban minden pasijuk önző béna szar volt:D
Mivel voltam már nő, pontosan tudnám mi kell egy nőnek, így felejthetetlen élményeket nyújtanék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!