Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok melyiket szeretitek/választanátok inkább?
Figyelt kérdés
A vanilla szexet ( lassabb, érzékibb, finomabb szexet). Vagy a keményebbet amikor dominánsabban jól megdugnak ahogy csak tudnak?
Tudom hogy az aktuális hangulatotoktól is függ, de valamelyiket biztosan nagyobb mértékben kívánjátok/fantáziáltok róla.
Légyszíves csak nők voksoljanak!
2021. nov. 4. 13:45
A kérdező szavazást indított:
a vanilla szexet szeretem jobbat
ha keményen megdugnak azt szeretem jobban
34 szavazat
2/5 A kérdező kommentje:
Hanem?
2021. nov. 4. 13:51
3/5 anonim válasza:
A vanilla szex az a bdsm mentes "sima" szex. Ettől függetlenül lehet durva, vad
4/5 A kérdező kommentje:
Aaaaa oké, bocsi akkor műveletlen vagyok. :D
Akkor legyen a szavazás: lágyabb dugás vs igazán kemény dugás
2021. nov. 4. 14:09
5/5 anonim válasza:
#3 leírta helyettem. Ne használj olyan kifejezéseket, amikről fogalmad sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!