Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúknak tényleg izgató a punci látványa, akár nadrágon keresztül is?
Figyelt kérdés
Vhogy nem tudom elhinni, mivel engem sem izgat a párom fsza, nőként,hol ott hetente láthatom.
Közre játszhat az is,h én nem engem a páromnak,h orálisan kielégítsen vagy levetesse a nadrágot?
Fél éve vagyunk együtt.
2021. nov. 21. 13:04
11/15 anonim válasza:
Főleg vizes,tapadós fürdőruhán keresztül.
12/15 anonim válasza:
"Fél éve vagyunk együtt." Ez akkor mit jelent nálad? Mitöl vagytok együtt ha nem vagytok együtt:-)))? Szerencsétlen srác csak tépi magát, teper, de sehol semmi? Veszélyben a következö félév!!!!
13/15 Dzsoki válasza:
Kedves 12-es!Elsőre,én sem értettem,de leírtam és nem cáfoltak meg.Tehát a leányzó,még a nadrágját sem veszi le,így még orálisan sem elégítheti ki a fiú.A fiú,leveheti a nadrágját,de a hölgyet,nem érdekli a fiú fsza,bár,hetente látja.Vagyis,a nő orálisan kielégíti a fiút.Ezt írtam,de tényleg,talán csak kézzel csinálja a leányzó.Esetleg,még úgy sem.Az tuti,hogy fél éve vannak együtt.Így,hogy a fiút,a punci látványa izgat,nadrágon keresztül.Amennyiben,valamit rosszul írtam volna,akkor legyél kedves kijavítani!Köszönöm.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!