Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ilyen bunkó beszólás után...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen bunkó beszólás után lenne kedvetek szexelni vagy együtt maradni egy ilyen pasival?

Figyelt kérdés

Tegnap szexeltünk és orgazmus után általában jobb kedvem van és mosolygok. Na ez eddig volt így.

Azt mondta a pasim hogy minek örülök így mint egy hülyegyerek.

Eléggé szarul esett. Én gondolom túl a dolgot?

2021. nov. 21. 08:10
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Ekkora gyász pasit úgy kidobnék, hogy 2 évig képtelen lenne erekcióra. Gyökér.
2021. nov. 21. 09:45
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Az biztos hogy ritka tahó és bunkó egy fószer .
2021. nov. 21. 09:54
 13/18 anonim ***** válasza:
29%
Persze hogy együtt maradsz vele. A nők az ilyen pasikat szeretik, élvezik a konyhai felmosórongy szerepet, a csávó pedig megadja neked amire vágysz. Igazából nagybetűs férfi módjára viselkedik, az ágyban szerelmesre kefél téged, a szexen kívül pedig lealáz ahol és amiben csak lehet, ettől pedig te nőnek érzed magad. Neked ettől nincs feljebb és ezt te is tudod,szóval menj és kérj tőle bocsánatot amiért minden hülyeségen behisztizel, aztán pedig cummantsd le ahogy illik.
2021. nov. 21. 10:22
 14/18 anonim ***** válasza:
80%

Nem gondolod túl.

Ha valaki nem örül (és nem ismeri fel), hogy örömet okozott neked. Sőt még be is szól, nehogymá' jól érzd magad. Annak csak a saját hangulata számít.

A volt párom nekem is ilyen volt. Amikor megemlítettem neki, hogy elfenekelhetne kutya pózban, még ki is nevetett. Egyre inkább elment a kedvem a vele való szextől. Kezdetnek unalmas lett és egyhangú. Nehogy megjegyzést tegyen. Majd ritkultak az alkalmak. Majd nem lett szex.

Te ne járj így. Nem az a lényeg, hogy másnak ez hogy esett volna, hanem hogy NEKED rosszul esett.

Másik példa.:

Mikor tini koromban, életemben először kinyalt az akkor 21 éves barátom. Akkora orgazmusom volt, hogy beleremegtem. De nem kicsit, nagyon. Erre flegmán megkérdezte "Mit rángatózol?". Nah, gondolhatod...sokáig nem mertem magam elengedi orál közben. Évekig tartott, mire megint tudtam élvezni ha nyaltak.

2021. nov. 21. 12:40
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Mióta vagytok együtt?

Én is mindig vigyorgok egy kielégítő orgazmus után, de a partnerem ennek inkább örül, viccesen szoktuk is mondani, hogy végre sikerült mosolygósra b@szni engem. :)

2021. nov. 21. 13:06
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy hihetetlen itt miket olvasok, hogy milyen pasik vannak. Nincs sok tapasztalatom, de életemben nem futottam még bele ilyen bunkó férfiba. Én is remegek orgazmuskor, nagyon durván, de csak pozitív "beszólást" kaptam érte eddig. Ha nem így lett volna, azzal a pasival ott lett volna vége a dolognak. 15-ös voltam.
2021. nov. 21. 13:09
 17/18 anonim ***** válasza:
Férfi szingli létemre!
2021. nov. 21. 14:19
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
#16 Ami még hihetetlenebb (nem) , hogy ezeket kérdezgetik nőtársaid.
2021. nov. 21. 15:36
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!