Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen bunkó beszólás után lenne kedvetek szexelni vagy együtt maradni egy ilyen pasival?
Tegnap szexeltünk és orgazmus után általában jobb kedvem van és mosolygok. Na ez eddig volt így.
Azt mondta a pasim hogy minek örülök így mint egy hülyegyerek.
Eléggé szarul esett. Én gondolom túl a dolgot?
Nem gondolod túl.
Ha valaki nem örül (és nem ismeri fel), hogy örömet okozott neked. Sőt még be is szól, nehogymá' jól érzd magad. Annak csak a saját hangulata számít.
A volt párom nekem is ilyen volt. Amikor megemlítettem neki, hogy elfenekelhetne kutya pózban, még ki is nevetett. Egyre inkább elment a kedvem a vele való szextől. Kezdetnek unalmas lett és egyhangú. Nehogy megjegyzést tegyen. Majd ritkultak az alkalmak. Majd nem lett szex.
Te ne járj így. Nem az a lényeg, hogy másnak ez hogy esett volna, hanem hogy NEKED rosszul esett.
Másik példa.:
Mikor tini koromban, életemben először kinyalt az akkor 21 éves barátom. Akkora orgazmusom volt, hogy beleremegtem. De nem kicsit, nagyon. Erre flegmán megkérdezte "Mit rángatózol?". Nah, gondolhatod...sokáig nem mertem magam elengedi orál közben. Évekig tartott, mire megint tudtam élvezni ha nyaltak.
Mióta vagytok együtt?
Én is mindig vigyorgok egy kielégítő orgazmus után, de a partnerem ennek inkább örül, viccesen szoktuk is mondani, hogy végre sikerült mosolygósra b@szni engem. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!