Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok,hölgyek!Ti a tangát azért viselitek mert számotokra kényelmes és egészséges?Vagy azért,hogy a fiúknak,férfiaknak imponáljatok vele?
Figyelt kérdés
2021. nov. 20. 19:03
11/16 anonim válasza:
Azért hordom, mert az kényelmes. Zsinórtangától a brazilon át mindet próbáltam, sokkal kényelmesebb számomra, mint a klasszik bugyik. Esetleg még a francia, de a brazil tanga számomra a legkényelmesebb.
12/16 anonim válasza:
Én is tangát hordok mindig. Nekem az összes többi is ugyanúgy becsúszik a fenekembe, szóval az sem egészségesebb, viszont nem mindegy, hogy egy vékony pánt, vagy egy fél mamabugyi tartózkodik-e ott 😀 és igenis sok vékony anyagú ruhán átlátszik a bugyi vonala.
13/16 anonim válasza:
10es, az egyetlen férfi akinek tetszeni akarok, az a vőlegényem. Nem a hozzád hasonló tévképzeteseknek. Igen, minden random férfiak véleménye miatt történik, hogyne. Ezaz, hogy nem látszik az alsónemű. Hát pont ezért húzok tangát, hogy ne üssön át pl egy csipkés francia a ruhámon. Olyan rohadt idegesítő ez a hozzá állás, hogy semmit se lehet azért, mert nekem tetszik, biztos kirakatba lesz. És olyan ruhát veszek fel, ami jól áll. Aztán álmodhat a nyomor, magasról teszek rá.
14/16 anonim válasza:
Nem egészséges a tanga de magam miatt hordom mert ez áll jól, ez tetszik, ez kényelmes. Amúgy sem látja senki sem az alsóneműmet napi szinten.
15/16 anonim válasza:
Én is azért hordom hogy ne üssön át a nadràgon a bugyi körvonala.Lézervágott sem jött be ilyen téren
16/16 anonim válasza:
Teljesen mindegy hogy miért hordja egy adott nő, ha nem te leszel az akinek megmutatja magát bugyiban. Szóval felesleges ezen rugóznod. Inkább azon pörögj hogy tudnál egy nőt meghódítani. Elárulom nem úgy hogy a bugyijai felől érdeklődsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!