Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Mennyire szoktátok megmutatni a melleiteket? Konzervatívabban öltözködtök, vagy van rá példa, hogy kipakoljátok? Milyen célból? Büszkeség vagy pasifogás?
Figyelt kérdés
2021. nov. 20. 18:07
11/19 anonim válasza:
8: a LEGTÖBB felsőnek, értelmezes egyes
12/19 anonim válasza:
Nem szoktam direkt kipakolni, de alapból nem szeretem a garbókat stb szval azért látszik h van mellem :)
Meg szerintem ízlésesebb h ha csak egy picit dekoltált ruhában/felsőben vagyok mint hogy kirakom az egészet had nézzék.
23l
13/19 anonim válasza:
11 a legtöbb felső sem olyan…! Kamuzás csillagos ötös!
14/19 anonim válasza:
12 mi ez a garbó duma? Szerintem életedben nem láttál garbot mert nincs divatban itt magyarban…
És nem alapból nem ízléses csak közhelyes ettől függetlenül hordj amit akarsz a te dolgod csak a piros legyen piros a kék meg kék! Ugye nem kell a szó mágia
15/19 anonim válasza:
Konzervatívan szeretek öltözni. Azt gondolom, hogy nagyon csinos egy szép dekoltázs, de én személy szerint nem szeretem ha az enyém látszik.
16/19 anonim válasza:
15 talán mert helyén van az önértékelés? 🤣😅🧐
18/19 anonim válasza:
Én néha "kipakolom", szerintem ezzel semmi baj nincs, ha olyan kedvem van, vagy ha direkt bulizni megyek.
19/19 anonim válasza:
Nekem nagy van. Suliba, konzervatívabb társaságba, munkahelyre nem rakom ki, mert megszólnak, nyáron, meg buliba néha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!