Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt size queen holgyek ? Miert csak a nagy a jo ?
Mekkora a jo ?
Korral legyszi.
Én férfi vagyok. De szerintem a hüvelyük mérete, lehet nagyobb és jobban kitölti őket a nagy méret.
De más dolog is közrejátszhat, pl a szexben lévő hozzáállásuk. Pl az exem nagyon szerette azt, hogy alárendelt a szexben, szerette ha fáj neki, ha folytogattam, ha téptem a haját stb. Kutyába is nagyon szerette mert úgy jobban fájt neki, a 17,5 centis szerszámommal kutyába tudtam némi fájdalmat okozni a hüvelyében, ezt is nagyon szerette. Pl az exem exének 22+ centi volt, azt mondta azt nagyon élvezte.
Szóval szerintem több ok lehet, hogy miért csak a nagy jó az ilyen lányoknak, hölgyeknek.
Nem tudom, miért csak a nagy a jó. Ez olyan, hogy miért a csokitorta a kedvenced és miért nem a vaníliás? Nem tudom, egyszerűen csak a nagyobb pénisz jobb élmény, jobb érzés, mint a kisebb. Ennyi.
A férjemnek 21 cm és arányosan vastag, kifejezetten élvezem vele a szexet. Nem okoz fájdalmat, azt nem szeretem ha fáj viszont, és vadulni se szeretek. Simán csak mint érzés jobb, ha rendesen szerelmeskedünk. Nem igazán tudom, ezen mit kell magyarázni vagy mi a nem érthető. Kb hogy neked is jobb a szűk, szoros punci ami jól rászorít a szerszámodra, mint az, amiben harangozni tudsz. Na vajon miért?
28/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!