Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vannak itt size queen holgyek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt size queen holgyek ? Miert csak a nagy a jo ?

Figyelt kérdés

Mekkora a jo ?

Korral legyszi.

#Meret, penisz. size
2021. nov. 20. 11:20
 1/5 anonim ***** válasza:
50%

Én férfi vagyok. De szerintem a hüvelyük mérete, lehet nagyobb és jobban kitölti őket a nagy méret.

De más dolog is közrejátszhat, pl a szexben lévő hozzáállásuk. Pl az exem nagyon szerette azt, hogy alárendelt a szexben, szerette ha fáj neki, ha folytogattam, ha téptem a haját stb. Kutyába is nagyon szerette mert úgy jobban fájt neki, a 17,5 centis szerszámommal kutyába tudtam némi fájdalmat okozni a hüvelyében, ezt is nagyon szerette. Pl az exem exének 22+ centi volt, azt mondta azt nagyon élvezte.

Szóval szerintem több ok lehet, hogy miért csak a nagy jó az ilyen lányoknak, hölgyeknek.

2021. nov. 20. 11:34
 2/5 anonim ***** válasza:
67%

Nem tudom, miért csak a nagy a jó. Ez olyan, hogy miért a csokitorta a kedvenced és miért nem a vaníliás? Nem tudom, egyszerűen csak a nagyobb pénisz jobb élmény, jobb érzés, mint a kisebb. Ennyi.

A férjemnek 21 cm és arányosan vastag, kifejezetten élvezem vele a szexet. Nem okoz fájdalmat, azt nem szeretem ha fáj viszont, és vadulni se szeretek. Simán csak mint érzés jobb, ha rendesen szerelmeskedünk. Nem igazán tudom, ezen mit kell magyarázni vagy mi a nem érthető. Kb hogy neked is jobb a szűk, szoros punci ami jól rászorít a szerszámodra, mint az, amiben harangozni tudsz. Na vajon miért?

28/N

2021. nov. 20. 12:10
 3/5 anonim ***** válasza:
75%
Itt gyakorin már az size queennek számít, aki a 15+ szereti, és nem okoz neki szörnyű fájdalmakat. Egyébként szerintem annyi a titok, hogy van, akinek bejön a feszítő érzés, enyhe fájdalom, és hogy úgy kitölti. Mértékkel (18 centi a páromnak) nekem is bejön ez. De ezt a jelzőt inkább a 20+ra meg az extrém dildokra írnám.
2021. nov. 20. 12:30
 4/5 anonim ***** válasza:
69%
Valóságban a legtöbb nőnek kell az 5 cm vastagság, és a 17-18 cm hosszúság is befér. De most ha valakinek ekkora a hüvelye, és ez tölti ki rendesen, akkor nem nevezném size queen-ek, hanem a természet így adta, hogy a nagyobbal élvezetesebb neki.
2021. nov. 20. 20:58
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
#4 Az egy átlag nő igénye. A size queen felette kezdődik.
2021. nov. 21. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!