Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Size queen holgyek! Miert csak a nagy meret a jo szamotokra ?
Hogy talaltok megfelelo meretu partnert a kielegulesetekhez ?
Milyen meret a jo? :)
"miért csak a nagy méret a jó" - fogalmam sincs. Jobb érzés, nem tudok ezzel mit kezdeni :D Neked miért a szűk punci a jobb? (csak gondolat, hogy párhuzamba állítsam- nem döntés kérdése) Volt dolgom kisebbel is és nagyobbal is, számomra ég és föld volt a különbség. A nagyobb javára. Amúgy jól mondja a #2, nem a hossz a lényeg, hanem a vastagság. De általában egy arányos pénisz esetében ami vastag, az hosszabb is. A vizuális inger nem annyira érdekel, érzésre nyújt többet a nagyobb. Nekem.
A férjemnek fogalmam sincs, mekkora, de nem érem át egy kézzel, ha rámarkolok, és a csuklómnak is bőven van helye fel-le mozogni rajta, ha esetleg játszani akarok vele.
Mert a vastagabb ahogy feszít, az önmagában olyan ingert jelent, hogy kész vagyok tőle. Szinte csak ráadás, hogy még mozog is bennem: irtó gyors és erőteljes orgazmust tud okozni - ha a gazdája tud vele bánni.
A hossza az én szempontomból csak annyira lényeges, hogy ne csússzon ki minden mozdulatnál.
Nem ez alapján keresek partnert, ez zsákbamacska. Átlagos mérettel is teljesen élvezhető a szex számomra, úgyhogy ez inkább csak extra ráadás, ha egyébként még jól el is van eresztve ezen a téren -ha a merevedése is végig kitart.
Milyen méret a jó? Erre nem tudok válaszolni, sosem méregettem még senkiét.
Nem kérek privátokat.
Nekem eddig 3 partnerem volt, szinte teljesen ugyanolyan mérettel 15-17 cm körüli. Az első kettővel elment a szex, a jelenlegivel fenomenális.
Szerintem minden fajtát lehet bénán meg jól használni.
De azért egy 12 cm minimum kell, magához az élvezethez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!