Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek rossz ha számomra ott kezdődik a nő ha szép nagy szilikonos melle van?
Figyelt kérdés
Egyszer volt egy csajom, csodaszépszilikon mellei voltak, de nem olyan egetverően dinnye nagyságú, hanem az a formás feszes. Ezek után a sima átlag nőkre nem tudok szexuálisan tekinteni, egyszerűen nem fog meg egyik sem, kb mintha kislányok lennének.2021. nov. 20. 09:38
11/15 anonim válasza:
Ritka béna gyerek a kérdező, de szerintem sincs még 15 éves a kérdésből kiindulva.
12/15 A kérdező kommentje:
Miért béna?
2021. nov. 20. 11:35
13/15 anonim válasza:
A probléma a gondolattal van nem a szilikontól lesz nő a nő. A plasztika egy lehetőség, hogy változtass a külsődön. Ha neked tetszenek a plasztikázott nők azzal semmi baj nincs, preferáld őket, de ne várd el minden nőtől hogy műtött legyen...
14/15 lenovo1 válasza:
Velem is ugyan ez van,
Szilikon mellű barátnőmnek egyszerűen tökéletes volt a melle és alakja..
Azóta mindenkiben azt keresem.
Normál mellű lányok már nem izgatnak olyannyira
Félek sosem fogok hasonlót találni újra
30 evés vagyok fél éve mentünk szét
15/15 anonim válasza:
Nincs ebben semmi, van akinek ez tetszik, én mázlistának vallom magam mert barátnőmnek a melle is és a feneke is szilikon és iszonyat formás, a tartása is meg érintésre is, minden:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!