Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek rossz ha számomra...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek rossz ha számomra ott kezdődik a nő ha szép nagy szilikonos melle van?

Figyelt kérdés
Egyszer volt egy csajom, csodaszépszilikon mellei voltak, de nem olyan egetverően dinnye nagyságú, hanem az a formás feszes. Ezek után a sima átlag nőkre nem tudok szexuálisan tekinteni, egyszerűen nem fog meg egyik sem, kb mintha kislányok lennének.
2021. nov. 20. 09:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ritka béna gyerek a kérdező, de szerintem sincs még 15 éves a kérdésből kiindulva.
2021. nov. 20. 11:13
 12/15 A kérdező kommentje:
Miért béna?
2021. nov. 20. 11:35
 13/15 anonim ***** válasza:
A probléma a gondolattal van nem a szilikontól lesz nő a nő. A plasztika egy lehetőség, hogy változtass a külsődön. Ha neked tetszenek a plasztikázott nők azzal semmi baj nincs, preferáld őket, de ne várd el minden nőtől hogy műtött legyen...
2021. nov. 22. 12:06
 14/15 lenovo1 válasza:

Velem is ugyan ez van,

Szilikon mellű barátnőmnek egyszerűen tökéletes volt a melle és alakja..

Azóta mindenkiben azt keresem.

Normál mellű lányok már nem izgatnak olyannyira

Félek sosem fogok hasonlót találni újra

30 evés vagyok fél éve mentünk szét

2021. dec. 7. 01:41
 15/15 anonim ***** válasza:
Nincs ebben semmi, van akinek ez tetszik, én mázlistának vallom magam mert barátnőmnek a melle is és a feneke is szilikon és iszonyat formás, a tartása is meg érintésre is, minden:)
2021. dec. 11. 01:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!