Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek rossz ha számomra ott kezdődik a nő ha szép nagy szilikonos melle van?
Figyelt kérdés
Egyszer volt egy csajom, csodaszépszilikon mellei voltak, de nem olyan egetverően dinnye nagyságú, hanem az a formás feszes. Ezek után a sima átlag nőkre nem tudok szexuálisan tekinteni, egyszerűen nem fog meg egyik sem, kb mintha kislányok lennének.2021. nov. 20. 09:38
1/15 anonim válasza:
Mindenki szereti a szép melleket. A csajok is ezért csináltatják meg.
2/15 anonim válasza:
Nem baja az, neked kevés az IQ-d.
Festett faragott, csinált nők tetszenek ezzel semmi baj nincs.
3/15 A kérdező kommentje:
Miért kevés? Nem a festett nők, egyedül a szilikon, meg legyen szép feszes kerek feneke amikor bepucsít nekem.
2021. nov. 20. 09:48
4/15 anonim válasza:
Pont leszarom, neked mi a szép és mi nem.
5/15 anonim válasza:
Áh...hagyjuk is hogy mi mit gondolunk erről. Neked úgyse lesz hosszú kapcsolatod amíg így gondolkodsz és a barátnődre azt mondod hogy:,,csajom "
Jaj mi lesz az emberiséggel így???
6/15 anonim válasza:
Ilyen gondolkodással muszáj megkérdeznem, hány éves vagy? 12?
7/15 A kérdező kommentje:
27
2021. nov. 20. 10:01
8/15 anonim válasza:
Hát ez ciki:D hazudtad volna inkább hogy 13 vagy
Mindegy amúgy mindenkinek megvan a saját kis ízlése. Múltkor az egyetemen körbenéztem és a kis golyáknak már fel van töltve cici száj minden. Én mondjuk asszem egy érintőképernyős telót kaptam 18. születésnapomra, nem botoxot meg pár plusz köbcentit, de hát változik a világ. Biztosan te is megtalálod majd a számításaidat, ettől nem félek.
10/15 anonim válasza:
Azt akartam írni, hogy az égvilágon semmi baj vele, de azon elcsodálkoztam, hogy a természetes mellű nőket kislányosnak minősíted. Ez hogy lehetséges? Van egy csomó nagymellű nő, azokat is kislányosnak látod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!