Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkora nagy kérés az hogy szeretném ha előjáték lenne szex előtt és szeretnék egy kis romantikát?
Sok férfi miért nem tudja hogyan kell izgatni egy nőt szex előtt?
Megkaptam már azt is hogy ugyan annyi időd volt rá neked is hogy elélvezz.
Az hogy vedd le a bugyid mert kívánlak ez előjátéknak számít?
És ha megakarom beszélni akkor meghallgat de el is engedi a témát.
Hát eléggé érdekes partnereid voltak eddig...
F
4. Igen. Azt mondta odafigyel. De semmi változás.
Annyi a szex hogy vedd le a bugyid vagy szopjam előtte berakja vagy az sem mert elmegy szopásnál aztán lök párat és kész.
Tudom,hogy könnyű ilyet írogatni csípőből, de: HAGYD EL!
Akinek nem vagy annyira fontos hogy babusgasson, megszeretgessen kicsit szex előtt, az nemhogy nem szeret, de még nőként sem kezel. Nem akar neked örömöt okozni.
Pláne ez, hogy "annyi időd volt rá hogy elmenj, mint nekem is" NEMÁÁR!! Egy igazi FÉRFINEK sérti az önérzetét ha nem tudja kielégíteni a nőt.
Lehet itt praktikázni, hogy húzod az agyát, nem szopod orgazmusig, abba jagyod, hagy teperjen. De ez nem fog működni, mivelnőt nem az mozgatja hogy neked örömet okozzon.
És miért vagy még együtt vele? Mert nekem ne mondja senki, hogy aki ennyire önző és tuskó a szexben, az amúgy minta férj vagy barát.
Én az első ilyen után szóvá tenném. Ha legközelebb sem változna, közölném vele, hogy EGY utolsó lehetőséget kap, és repül, ha meg sem próbál kielégíteni, és TÉNYLEG dobnám is, ha nem igyekezne vért izzadva. Azért álljon meg a menet, nem szexuális segédeszköz vagyok, akit használni lehet. Ha ez nem tetszik, vegyen egy felfújható babát.
Ezért nem kell sok férfit kipróbálni :DDDD
Amúgy: miért ilyen parasztokkal dugsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!