Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kérhet ilyet egy lány?
Figyelt kérdés
Együtt voltam egy lánnyal olyan barát féleség volt eddig, aztán szexre került a sor lekerült ugye minden ruha aztán arra kért, hogy vegyem fel a bugyiját, kicsit szoros volt de felvettem, látszólag nagyon tetszett neki, aztán kis idő múlva úgy puhatolózott hogy a melltartóját is vegyem fel, aztán rákérdeztem, hogy azt szeretné, hogy felvegyem a melltartóját ugye, aztán ennek meg úgy megörült, mondta, hogy az sem baj, ha elszakad valamelyik, csak legyen rajtam, aztán közben ő úgy elvolt vele😂 a végén mondta, hogy ezt ő imádta és, ha szeretném tovább is mehetnénk legközelebb, nahh ezt nem igazán értettem, nade erre mégis úgy mi a magyarázat? Kinyúlítottam neki a ruháit, és ez úgy élvezetet okozna neki vagy ez csak valami ilyen teszt lett volna részéről? Meg mire gondolhat azalatt, hogy tovább menni? Igazából tele vagyok kérdésekkel az eset óta.2021. nov. 20. 00:38
11/15 A kérdező kommentje:
8-as háát nem hiszem, a közelben sem voot egyikünk telója sem, az tudom, meg nem úgy nézett ki mint aki nem venné komolyan vagy, hogy is mondjam.
Amúgy én is arra gondoltam, hogy ez valami fétise lehet, de visszagondolva rá eskü azt mondom, hogy nem volt ez olyan rossz, talán nekem is tetszett, meg főleg az, hogy mekkora élvezetet okozhat ez neki. Belegondoltam és legalább nem ilyen befásult valaki, ha értitek mire gondolok.
9, 10-es erre is gondoltam, de azt mondom nekem belefér, simán belemennék, mindig is érdekelt kicsit plusz ha erre vágyna ezzel is biztosan nagy örömöt okoznék neki:) meg kituja lehet tetszene nekem is.
2021. nov. 20. 09:48
12/15 anonim válasza:
Lehet túl sok "Egy akatsukis életét" nézett, ki tudja. (Aki nem ismerné, ott az egyik pasas mindig felveszi a barátnője fehérneműit)
13/15 anonim válasza:
Hát, ez eddig cuki, de tovább nem mennék :D
15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm kérdésed, nagyon jól alakuktak a dolgok, olyan dolgokat mutatott ez a lány:D
Privátban mesélek, ha érdekel
2022. márc. 28. 23:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!