Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, felnőtt érett nők, mennyi ideje nem voltatok már férfival? Nagyon hosszú ideje esetleg és már vágytok rá?
Figyelt kérdés
2021. nov. 19. 17:55
11/21 A kérdező kommentje:
Eddig úgy néz ki, győztes vagyok a hét évvel
2021. nov. 19. 19:17
12/21 anonim válasza:
Hét év?? Ez valami tudatos döntés eredménye, apácának álltál, vagy csak úgy alakult hogy nem jött szembe épkézláb partnerjelölt?
14/21 anonim válasza:
16 éves korom óta 8 hónap volt a leghosszabb idő.
15/21 A kérdező kommentje:
Dehogy tudatos. Egyébként férfi vagyok. Nem jött össze.
2021. nov. 19. 19:53
17/21 anonim válasza:
Neked komoly agyi bajod lehet. Csomó kérdés alatt láttam már, hogy nyomod magad, hogy 7 éve nem dugtál. Saját kérdéseket írsz, meg mások alá is. Kit érdekel? Valami trófeát vársz? Ez dicsőség? Menj prostihoz, mert szerintem agyadra ment az elmúlt 7 év.
18/21 A kérdező kommentje:
Nem megyek semmmilyen prostihoz, akik pénzért megjátsszák magukat.
2021. nov. 19. 20:28
19/21 anonim válasza:
7év???Akkor már nem is izgat a szex? Vagy már szexelni sem tudnál?
20/21 anonim válasza:
Nekem is kb. ennyi. Vagyis addig tartott a rendszeres szexuális életem. Azóta pár évente 1-2 silány szex 1-2 emberrel. Legutóbb majdnem 2 éve volt pár alkalom, de nem volt élvezhető, ezért szakítottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!