Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire más a szex egy 14-18 éves fiúval, mint egy felnőtt férfival?
Figyelt kérdés
2015. dec. 19. 22:00
1/6 anonim válasza:
Fiú vagy vagy lány? Miért kérded?
2/6 anonim válasza:
A fiatal fiu még élvezetből csinálja gyakorlat nélkül
A férfi gyakorlattal csinálja és élvezi is...
Ha a hohér le akarna fejezni akkor inkább egy gyakorlottat kérnék mert az kevésbé fáj
A szex ugyanez...
3/6 anonim válasza:
Szerintem izgibb. mert még ott a kíváncsiság, meg még tudsz újat mutatni neki, esetleg tanítani, ami később hasznára válik, stb. Bár ez se igaz, mert van akit nem lehet tanítani vagy nem kell. Én pl nem érzem azt, hogy sok új dolgot tanultam a korábbi önmagamhoz képest. :D
4/6 kovpet válasza:
A fiatal fiú cuki. Ez éri a legtöbbet, nem a technikai tudás :)
5/6 anonim válasza:
Nekem szexibb a fiatalabb korosztály. Izgatóbbak, mint a felnőtt férfiak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!