Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hölgyek, hogyan sikerül...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek, hogyan sikerül megborotválni a puncitoknál mindenhol alaposan?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy nincs-e útban a kisajak, a szélénél, ahol puhább a bőr, hogyan viszi a borotva, ilyesmik. Gondolom, hogy gyantázásnál sem biztos, hogy hozzáfértek mindenhol kényelmesen. Plusz az ánusz környékén.

2021. nov. 18. 21:14
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Nem mindegy, milyen fajta a punci én rájöttem. Salátásabbat sajnos szinte lehetetlen totál csupaszra leszedni.
2022. febr. 11. 22:18
 22/25 anonim ***** válasza:

Nem baj az.

Legalább csiklandozza kicsit a hapikáknak a nyelvét. 😄😁

2022. febr. 11. 22:46
 23/25 anonim ***** válasza:

22-es nalátod.. engem pl jobban zavar a kinézete mint az hogy szőrös.. nem szeretem ha olyan mint a pitbullnak.. hogy lóg mindenfelé :/ saláta hambi vagy nevezzük bármilyen cuki módon nem tetszik!! hálisten páromnak szép formája van ott lent is és kis cuki :) a legszexibb az amikor se a nagyajkak se a kisajkak nem nyomulnak nagyon előre, hanem szinkronban vannak, és fölötte pedig szőrös háromszög alakban 10/10!!!

(korábbi válaszoló)

2022. febr. 12. 10:28
 24/25 anonim ***** válasza:
18 as nak üzenem hogy.. annak lehet nem hívjátok, viszont sokunkat "pasikának" hívtok.. ez se nem mély, se nem jó erről enyhén szólva sugárzik hogy sugardaddy aki nektek mindent megvesz... lehet itt vitázni de sztem ha egyikfelet ez zavarja.. az is legyen elfogadva hogy a másikat meg amaz!!! a kompromisszumhiány nem vezet jóhoz..viszont az hogy p*na vagy p*nci vagy akármi..húsospogácsa... nem tökmindegy? ne nyelvtannaciskodjunk.. hanem válaszoljunk a kérdezőnek vagy ne..az ilyen ok nélkül kötözködő embereket nem szeretem, nem visz előbbre, csak lefele húz. Hálisten hogy az én bnőm nem ilyen! :)
2022. febr. 12. 10:33
 25/25 anonim ***** válasza:

23.

Látod ezért csodálatos és fantasztikus az élet, mert mindenkinek más jön be.

Neked a baba puncuska, nekem meg pont az ellenkezője.

Én nagyon szeretem a nagyon lógós szemérem ajkú puncikákat.

Szeretem bekapni, szívogatni, szopogatni.

Ez így van jól. Ilyen az élet.

Sajnos amikor az ember összejön valakivel, nemtud ez alapján választani, mert ez ugye nem látható. Sőt. Az első találkozáskor nem illik megkérdezni.

Ez majd az első ágyba bújáskor derül ki.

Ott aztán sokminden lehet. Vagy elájulok, vagy elolvadok. 🤭😀

22#

2022. febr. 12. 13:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!