Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, hogyan sikerül megborotválni a puncitoknál mindenhol alaposan?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy nincs-e útban a kisajak, a szélénél, ahol puhább a bőr, hogyan viszi a borotva, ilyesmik. Gondolom, hogy gyantázásnál sem biztos, hogy hozzáfértek mindenhol kényelmesen. Plusz az ánusz környékén.2021. nov. 18. 21:14
11/25 A kérdező kommentje:
Mi a baj a muff szóval? Jó, kicsit idióta szó, de nem sértő. Sajnos sokszor csak a puncira tudok gondolni, de majd próbálok alakítani ezen.
2021. nov. 18. 22:10
12/25 anonim válasza:
Mi se hívjuk fasznak a férfiakat...
13/25 anonim válasza:
#12 pedig elég sokan megérdemelnék mert az értelmi színvonaluk agysejtek számában nem több 😃
14/25 A kérdező kommentje:
Senkit nem hívtam puncinak. Arról pedig nem tehetek, hogy működik bennem a kémia a pina iránt.
2021. nov. 18. 22:21
15/25 anonim válasza:
Látod, ez a legnagyobb gond vele, hogy neked nem jut.
16/25 anonim válasza:
Alapból baba puncim van, tehát semmi se lóg az "útba". Egyszerűen megfeszítem a bőrt, és leszedem. Vagy 10 éve borotválom, érzésből megy, anno meg tükörben néztem. Éles borotva+borotva hab.
17/25 anonim válasza:
Ezzel kapcsolatban eszembe jutott csajok, hogy ti milyen borotvahabot használtok? Engem kicsinál, nagyon kellemetlen számomra.
18/25 anonim válasza:
#12 "Mi se hívjuk fasznak a férfiakat..." De faszinak igen!
19/25 anonim válasza:
10-es én szeretem ha szőrös :) szerintem vadítóbb...természetesebb
25/F
20/25 anonim válasza:
Sajnos elég nehéz saját magunknak leborotválni, úgy, hogy szép is és jó is legyen.
Nekem a barátom szokta, hisz ha más csinálja, akkor sokkal jobban hozzá fér, és jobban is lássa.
Na meg így olyanra csinálja ami neki tetszik, és rá még ráadásul izgató hatással is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!