Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 13 cm hosszú hímvesszővel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

13 cm hosszú hímvesszővel tényleg lehetetlen a nőt kielégíteni?

Figyelt kérdés
2021. nov. 18. 13:15
 1/7 anonim válasza:
74%
Nem
2021. nov. 18. 13:17
 2/7 anonim ***** válasza:
88%
Nem
2021. nov. 18. 13:25
 3/7 anonim ***** válasza:
57%

A női hüvely hossza 7-11cm, szóval 13cm-től egyértelmű, hogy nem a hossz lehet az akadály (hanem az ügyetlenség, nem elég kemény, nem bírja sokáig).

Nekem sincs hatalmas farkam, de minden csajomat el tudtam juttatni orgazmusig, persze volt sok akik csak csiklón élveztek el, azokat jól megdugtam és kézzel a csiklójuk izgatásával kielégítettem őket.

2021. nov. 18. 13:45
 4/7 anonim ***** válasza:
70%
Annyiban javítanám a 3as válaszát, hogy NYUGALMI állapotban kb akkora a hüvely, amit írt. Izgalmi állapotban a duplájára is tágulhat. Nem értem, hogy emberek ennyire alap dolgokat hogy nem értenek. Nincs egyértelmű válasz, van, akinek elég ez, van akinek nem.
2021. nov. 18. 14:27
 5/7 anonim ***** válasza:
51%
10ből 9 nőnek kevés, viszont a maradék egynek jó lehet.
2021. nov. 18. 15:52
 6/7 anonim ***** válasza:
87%

Nekem 15 és a páromat kitudom elégíteni vele, mindig hüvelyi orgazmusa van.

Az más kérdés, hogy én egyáltalán nem vagyok megelegedve a méretemmel.

2021. nov. 18. 16:05
 7/7 anonim ***** válasza:
13%
Nagyon nem. Ráadásul a csiklót nem a fqrkaddal izgatod...
2021. nov. 18. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!