Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Heteró férfiak! 1 millió euróért eltöltenétek egy estét egy arab olajsek társaságában, ha fizetne nektek annyit, és soha nem derül ki ami történt?
Mindenkinek megvan az ára, mindenki prostituálható. Én bármennyire is utálom a homokosokat, ennyi pénzért bizisten, bevállalnám. Idővel csökkenne a szégyenérzet is.
Arra azért kíváncsi lennék, hogy azok, akik kategorikusan "nem"-et feleltek, mit tennének akkor, ha ott lenne előttük a nyitott táska, tele bankjeggyel és kapnának 20 mp-et a gondolkodásra...
Én ismertem egy full hetero csávót itt, ilyen gyári melós volt, de mindig szépfiú, járt edzeni, divatos ruhák,meg parfüm.
Jött a faluba egy idősebb meleg ember pestről, ide költözött.
Pár hét múlva a srácot többször is láttuk vele.Srácnak volt barátnője, de mégis ezzel a meleggel ittak sokszor a kocsmákban.
majd kiderült alkalmanként kapott 50 ezredest,hogy alul felül kényeztesse.
Ennyit a lovéról.
Srácnak mai napig megvan a barátnője.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!