Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kibírnátok 1 hónapig orgazmus nélkül, ha kapnátok 10 millió forint jutalmat érte?
Figyelt kérdés
Pl egy eszközzel nyomonkövetnék, ami jelezne ha elélveztek. Tehát az éjszakai magömléssel is kudarcba fulladna a hónap. Vagyis lehet szexelni és masztizni, de csak orgazmus nélkül. Van aki kibírná?2021. ápr. 15. 20:21
2/32 anonim válasza:
Simán sőt ezt már pénz nélkül is többször teljesítettem
3/32 anonim válasza:
Két-három hetet már simán kibírtam, szóval nem lenne nagy nehézség.
Férfiaknál viszont biológiai folyamat az éjszakai magömlés, azt aligha hiszem, hogy lehetne halogatni.
5/32 anonim válasza:
10 milláért,az nagyon kevés hogy egy hónapig ne legyen semmi!
6/32 anonim válasza:
1 évet is kibérnék mondjuk azt 1 milliárdért
7/32 anonim válasza:
Esélytelen. :D
10 éves korom óta maszturbálok napi rendszerességgel. Mikor volt barátnőm és nem találkoztunk aznap, akkor is kivertem. Szerintem 1 hét lehetett a leghosszabb minden nélkül, de akkor már borzasztóan be voltam gerjedve.
Azért megpróbálnám a pénzért, de szerintem 2 héten belül egy éjszaka odamennék, vagy már annyira kanos lennék, hogy húgyozásnál is épp 3-at rántanék rajta és spriccelne a kobra. 1 hónapig esélytelen lenne megúszni szárazon. :D
24/F
8/32 anonim válasza:
1 hónap?:D persze lol
Ennyi pénzért mindenki kibírná
N
9/32 anonim válasza:
Persze hogy kibirnám,szoktam is dőnként kihagyni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!