Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok ti miért pasit választo...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok ti miért pasit választotok szexre?

Figyelt kérdés
Sok kérdésnél olvastam hogy minden szavatokba van megjegyzés a pasikra,semmi nem jó nektek.Miért nem inkább lányoknál keresitek a boldogságot,ha a férfiakban mindig csak a hibát látjátok?
2021. nov. 17. 09:35
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
70%
#8 Nincs kevesebb normális férfi, mint normális nő.
2021. nov. 17. 14:17
 12/21 anonim ***** válasza:
60%
#9: Azért az mennyire szánalmas már, hogy ilyeneket írogattok, más kérdésnél meg megy a 'nők miért nem hajlandóak alkalmi szexre', 'miért nem tudok megdugni egy nőt se', 'a nőknek miért ilyen magasak az elvársásik' szövegek. Ezek mellett meg persze ott a halom prostis kérdés, hogy ki mennyit fizet a dugásért:DD most meg hirtelen már a pénzt is sajnáljátok meg dugni se akartok, mert nehogymár jó legyen a csajnak, ha ő csak szexet akar. Jólvan akkor:D na ezért kezdek el inkább nőkkel ismerkedni, mert ez vicc amit a férfiak 90%-a produkál.
2021. nov. 17. 14:28
 13/21 anonim ***** válasza:
21%

Nem mondod!! Mi pont így vagyunk a legjobb barinőmmel, csak nem élünk együtt! De amúgy teljesen mintha a párom lenne, sőt gyakran már annak is hívom mások előtt is! Sajnos egyikünk sem tud létezni farok nélkül, így erre mi is kénytelenek vagyunk pasikat tartani. Ha már semmi másra nem jók úgy sem... 😁😂

34N

2021. nov. 17. 16:08
 14/21 anonim ***** válasza:
29%
Aki az miatt lenéz mást, mert nő vagy férfi az egy szemét ember. Kedves 2. és 13.
2021. nov. 17. 19:27
 15/21 anonim ***** válasza:
20%

Hol írtam, hogy lenézem? Tárgyilagos vagyok teljesen. Igaz, hogy egy kommentre reagáltam, de a kérdésre is releváns válasz amit írtam. Nem nézem le a pasikat, sok évi tapasztalat, hogy kapcsolatra alkalmatlanok, ezért arra használom őket amire jók. Ennyi és nem több. A lenézést te látod bele, bár engem nem zavar az sem. Béke veled! ;)

2021. nov. 17. 19:57
 16/21 anonim ***** válasza:
42%
#15 Ez rohadt nagy lenézés, de mindegy. Mintha a nők jobbak lennének...
2021. nov. 17. 20:09
 17/21 anonim ***** válasza:
56%

Oké, akkor le vagytok nézve. Neked az miért fáj hogy én így látom?

2021. nov. 17. 20:24
 18/21 anonim ***** válasza:
12%
#16 Mert az ilyen berögzült mentalitású embereket mindenki utálja...
2021. nov. 17. 20:45
 19/21 anonim ***** válasza:
23%

Engem nem utál senki. Sőt, kifejezetten népszerű vagyok a baráti körömben! Idegen lúzerek dünnyögése a pálya szélén meg senkit sem érdekel.

2021. nov. 17. 20:59
 20/21 anonim ***** válasza:
72%
#17 Amiért a rasszizmust is elítélem. Nincs undorítóbb annál, mint amikor valakit olyan miatt néznek le, amiről nem tehet. Főleg, hogy aki lenézi, semmivel nem jobb. Sőt.
2021. nov. 17. 21:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!