Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok ti miért pasit választotok szexre?
Nem mondod!! Mi pont így vagyunk a legjobb barinőmmel, csak nem élünk együtt! De amúgy teljesen mintha a párom lenne, sőt gyakran már annak is hívom mások előtt is! Sajnos egyikünk sem tud létezni farok nélkül, így erre mi is kénytelenek vagyunk pasikat tartani. Ha már semmi másra nem jók úgy sem... 😁😂
34N
Hol írtam, hogy lenézem? Tárgyilagos vagyok teljesen. Igaz, hogy egy kommentre reagáltam, de a kérdésre is releváns válasz amit írtam. Nem nézem le a pasikat, sok évi tapasztalat, hogy kapcsolatra alkalmatlanok, ezért arra használom őket amire jók. Ennyi és nem több. A lenézést te látod bele, bár engem nem zavar az sem. Béke veled! ;)
Oké, akkor le vagytok nézve. Neked az miért fáj hogy én így látom?
Engem nem utál senki. Sőt, kifejezetten népszerű vagyok a baráti körömben! Idegen lúzerek dünnyögése a pálya szélén meg senkit sem érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!