Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan nő, aki szeret csacsogni szeretkezés közben?
Figyelt kérdés
Nem egyfolytában, de olyan kis cuki módon. 😃
Korral.
2021. nov. 16. 10:51
1/10 anonim válasza:
Van, hogy néha eszembe jut 1-2 dolog, de nem fogom idegesíteni akkor is a pasim. Van elég baja a sok mondanivalómmal a nap többi részében..:D Olyan nőm lenne, lehet hamar letapasztanam a száját.. 22
2/10 anonim válasza:
Volt már olyan hogy hirtelen eszembe jutott valami és elmondtam. De nem jellemző, majd utána beszélhetünk.
3/10 anonim válasza:
Nem tudom, számomra elég kiábrándító, amikor a másik szex közben elkezd sztorizgatni:D Most vagy a sztorira figyelek, vagy a szexre.
4/10 anonim válasza:
Nem tudom, ha engem rendesen dugnak, nem jutok szóhoz. Ha van erőm dumálni, akkor valami nem stimmel.
5/10 anonim válasza:
Mifaxom??? Te most azt várod, hogy lelkesen dugod a nőt és az a helyett hogy élvezné elkezdjen neked a kedvenc sorozatáról vagy a bevásárlásról "csacsogni" vagy mi? Pfff... ha nem a szexre, az élvezetre figyel a partnered akkor valamit k.rva xarul csinálsz!
6/10 A kérdező kommentje:
Te Istenbarma, orgazmus után.
2021. nov. 16. 13:19
7/10 anonim válasza:
Hát Kérdező, te azt írtad, hogy "szeretkezés közben" szóval kettőtök közül sztem nem az 5ös az Isten barma:D
8/10 anonim válasza:
Sehol se írtad, hogy orgazmus után, egyébként egyet értek az 5el. Valahogy amikor szex közben, főleg orgazmus után csak remegni tudok, egyáltalán nem az jut eszembe, hogy "csacsogjak" valami random dologról. Szerintem eléggé sértő is lenne, hogy mindenféléről dumálok, bár olyankor képtelen is vagyok rá.
9/10 anonim válasza:
Igen van olyan.
Éves közben, szex közben és álmában is beszél csacsog.
Előtt, közben és után is benne van.
10/10 anonim válasza:
Jaj de ágresszív a kérdező, pedig először a szövegalkotásban kellene jeleskednie, bár lehet ezért keres csacsogó csajt hogy tőle tanuljon.. Amúgy a mostani párom nekem ilyen nyilván élvezés közben nem fog beszélni, de menet közben igen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!