Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, urak! Párkapcsolatban élőkhöz irányul a kérdés elsősorban. Előfordul, hogy arra ébredtek az éjszaka közepén, hajnalban stb, hogy párotok orált, szexet kezdeményez? A kényeztetés mely pontján szoktatok felébredni?
Melyik a gyakoribb, az orál, vagy a szex?
Illetve lehet ezt úgy csinálni, hogy a párod ne rögtön akkor ébredjen fel, amikor hozzáérsz, hanem mikor már szopod, nyalod, vagy teljesen rá vagy izgulva, úgy öleled? Esetleg fantáziáltok ilyesmiről, van rá igényetek, és szoktátok ezt kérni egymástól?
Akinek van ilyen története, megosztaná?
Szoktuk így kelteni egymást, bár ritkán. De általában már a siminél, csókolgatásnál felébredünk mindketten.
Én arról fantáziálok, hogy egyszer sikerülne hogy férjem csak akkor ébred fel mikor már rajta ülök. Meg hogy én csak akkor ébredek mikor az orált adja.
Ébresztettem már így a páromat. Reggel merevedése volt és nem bírtam ellenállni, hogy ne kényeztessem. Nem tiltakozott és amint a számbavettem rögtön felébredt. A szeme ugyan csukva volt még, de közben elmosolyodott. 😊
Szex miatt is ébresztettem már fel éjszaka, ha ő előbb elaludt. Sosem tiltakozott. 😊
Fordítva még nem történt ilyen.
Ébresztettem már orállal a párom.
Ő is próbálkozott már, de én nagyon könnyen felriadok kb mindenre.
Volt rá példa, hogy így ébresztettem páromat (előzetesen megbeszéltük, megengedte)
Vicces, mert alvajáró - egy darabig benne van a dologban, ko-operál, aztán egy ponton felriad :D Aztán ha leesik neki a szitu, folytatjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!