Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek hány olyan prosti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hány olyan prosti lehet, aki nem elsősorban a pénz miatt csinálja, hanem mert így könnyebben szerezhet pasit?

Figyelt kérdés
2021. nov. 15. 22:41
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

10-es ne írj többet ehhez a kérdéshez.

Amúgy arra gondoltam, hogy pl. kevésbé szép csajok, akiknek nincs sok udvarlójuk ha jól beállított képeket töltenek fel magukról prostiként akkor találkozhatnak pasikkal intim környezetben.

2022. máj. 14. 01:09
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Amúgyis talalkozhatnak. Vagy ha annyira csúnyák akkor hamar a "megtévesztő képek" megjegyzés lesz a hirdetésüknél. Ha arra alapoz,hogy átveri a kuncsaftot annak híre megy eléghamar.

A másik, elmegyek a csajhoz és látom,hogy csúnya akkor

1:vissza fordulok,és keresek másikat.

2:vagy csak dugni mentem,és nem érdekel a csaj annyira hogy bármit kezdjek vele az aktus után.

Az hogy intim helyzetben vagyunk pedig semmit nem számit,túljutottúnk azon a koron,hogy megdugtam azaz feleségülkell vennem. Pláne egy prosti esetében.

Egy prosti pedig nem pasizik. Ott neki van a legkevesebb beleszólása abba,hogy ki megy hozzá dugni. Ő csak a kielégülesem eszköze.

És ha történetesen beleszeretek,eltartani nem tudom,és nem biztos hogy bejővök neki.

2022. máj. 14. 12:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!