Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hány olyan prosti lehet, aki nem elsősorban a pénz miatt csinálja, hanem mert így könnyebben szerezhet pasit?
10-es ne írj többet ehhez a kérdéshez.
Amúgy arra gondoltam, hogy pl. kevésbé szép csajok, akiknek nincs sok udvarlójuk ha jól beállított képeket töltenek fel magukról prostiként akkor találkozhatnak pasikkal intim környezetben.
Amúgyis talalkozhatnak. Vagy ha annyira csúnyák akkor hamar a "megtévesztő képek" megjegyzés lesz a hirdetésüknél. Ha arra alapoz,hogy átveri a kuncsaftot annak híre megy eléghamar.
A másik, elmegyek a csajhoz és látom,hogy csúnya akkor
1:vissza fordulok,és keresek másikat.
2:vagy csak dugni mentem,és nem érdekel a csaj annyira hogy bármit kezdjek vele az aktus után.
Az hogy intim helyzetben vagyunk pedig semmit nem számit,túljutottúnk azon a koron,hogy megdugtam azaz feleségülkell vennem. Pláne egy prosti esetében.
Egy prosti pedig nem pasizik. Ott neki van a legkevesebb beleszólása abba,hogy ki megy hozzá dugni. Ő csak a kielégülesem eszköze.
És ha történetesen beleszeretek,eltartani nem tudom,és nem biztos hogy bejővök neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!