Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha én mindíg leszopom a pasim amikor kéri sőt magamtól is csinálom. Joggal várhatom azt el hogy én is kapjak viszonzásul valamit?
Figyelt kérdés
Majd minden nap leszopom. Nagy ritkán dugunk de csak 2-3perces gyors menetek nekem esélyem sincs élvezni a szexet. Így neki szinte minden nap van kielégülés nekem soha.
Ez csak szerintem nem normális dolog?
2021. nov. 15. 13:40
11/22 anonim válasza:
Wow. Van egy élő maszturbátora.
12/22 anonim válasza:
Háát... Ha eddig sem volt képes viszonzásra, akkor valami baj van vele és a hozzád fűződő viszonyával. Ebben a dologban nem lehet elvárásra hivatkozni. Én lépnék :)
13/22 anonim válasza:
Egyik szopás közben (ha fekszik közben) ülj az arcára és lesz belőle egy 69.
14/22 anonim válasza:
Ezt pedig addig fogja csinálni amíg te hagyod neki.
Sőt ha nagyon sokáig ezt játsza veled még ő fog reklamálni hogy , dehát eddig is ez volt és akkor jó volt.
15/22 anonim válasza:
Az a baj hogy ez egy bizonyos szintű kihasználás. Te megadod amit akar ő nem adja meg neked amit te akarsz. Gondolom féltékeny típus és néha erőszakos lehet az úriember ebből kiindulva . (mármint uralkodó magatartásra utal ez a sztori) kérdés mi erősebb a boldogság iránti vágyad vagy a magánytól való félelmed ?
16/22 anonim válasza:
Nőként mondom, hogy nagyon szánalmas, amikor valaki ennyire sem becsüli saját magát. Ha nem jó így neked, akkor dobd ki. Ha ehhez gyenge vagy, akkor meg csak szopj babám, és ne panaszkodj.
17/22 A kérdező kommentje:
15. Teljesen eltaláltad milyen.
2021. nov. 15. 14:29
18/22 anonim válasza:
Gondolom ezekre a nagy világ előtt nem válaszolnál szóval írd meg privátba
Együtt éltek-e?
Hol Ismerkedtetek meg ?
Mik a közös pontok?
Mi a vonzalom alapja ?
Stb
aztán kitalálunk valami megoldást a dologra
15.-ös vagyok
19/22 anonim válasza:
Volt ilyen kapcsolatom, bármennyire is szerettem neki csinálni, befejeztem, utána rajött, h vissza is kéne adni...
20/22 anonim válasza:
Nem normális dolog. Csak tipikus nő vagy, akinek a toxikus kapcsolatok kellenek, a normális pasik meg nem kellenek senkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!