Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőket kérdezem hogy mit éreztek előjáték alatt amikor izgat a pasi?
Figyelt kérdés
Tegnap először volt részem ilyen furcsa érzésben.
A párom elkezdte simogatni a nyakam vállam.
Hideg rázott gyorsabban vettem a levegőt és úgy éreztem mintha hírtelen nagyon melegem lenne. De nem sokáig tartott hamar abbahagyta. Ilyet éreztek ti is ilyenkor? Soha nem csinált mêg ilyet nekem senki. Pedig már volt pár kapcsolatom.
2021. nov. 15. 09:37
11/14 anonim válasza:
Akkor, ha továbbra is együtt akarsz vele maradni, akkor konkrétan mondd meg, hogy mit szeretnél.
Vagy húzd oda a kezét.
Azt, hogy "gyengédségre vágysz", nem érti.
12/14 anonim válasza:
11! Nagyon okosat mondott!!! Nem érnek semmit az olyan célozgatások, hogy "gyengédségre vágysz", "kényeztetésre vágysz" stb. Nyugodtan mondd neki, hogy ott csokoljon, nyaljon csak tovább, vagy lejjebb,stb. Közben az eredményröl meg add a visszajelzéseket!!!
13/14 A kérdező kommentje:
Soha nem nyal. Soha nem simogat néha mikor lefekszünk aludni a hátam megsimogatja. Megölel megcsókol és nála ennyiben ki is merül a szeretet kifejezése és a kényeztetés.
2021. nov. 15. 13:36
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!