Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, mit gondoltok azokról...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, mit gondoltok azokról a nőkről valójában, akik lefeküdnek egy férfival párkapcsolat vagy szerelem nélkül?

Figyelt kérdés

Szeretném leszögezni, hogy nem kérek privátot, illetve azt sem tudhatjátok, hogy az érme melyik oldalán állok, ezért kérlek ne úgy válaszoljatok, hogy nekem imponáljatok, hanem teljesen őszinte gondolatokat.

Többnek tartjátok azokat a nőket, akik csak komoly kapcsolatban szexelnek? Hány szexuális partner után visszataszító számotokra egy nő? Arról mit gondoltok, ha egy nőnek párhuzamosan több szexkapcsolata van, viszont szingli? Szerintetek milyennek kell lennie ilyen téren egy nőnek? Milyen legyen az, akibe beletudtok szeretni, akit feleségül vennétek?

2021. nov. 15. 03:31
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
32%
Számomra felejtősek.
2021. nov. 15. 09:48
 12/21 anonim ***** válasza:
67%
Akit a pinája irányít az dugnivaló akiben van tartás és értelem feleségnek
2021. nov. 15. 10:04
 13/21 anonim ***** válasza:
26%

Nem ennyire sarkos ez a dolog, változhat különböző korokban, élethelyzetekben. Aki keresi még a helyét, fedezi fel a szexualitását, annál érthető, ha több síkon is szeretne tapasztalatot begyűjteni.

Ettől függetlenül inkább olyat preferálnék párkapcsolatra, aki visszafogottabb ilyen téren, mert én is az vagyok.

2021. nov. 15. 10:29
 14/21 anonim ***** válasza:
87%

"Férfiak, mit gondoltok azokról a nőkről valójában, akik lefeküdnek egy férfival párkapcsolat vagy szerelem nélkül?"

Legalább nem lesznek rózsaszín mézesmázos elképzelései arról, hogy a szexnek csuparomantika-mélyszerelemből kell fakadnia, különben valami mocskos és lealacsonyító dolog.

2021. nov. 15. 11:07
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Semmi bajom velük!! Az aktusok nagyon nagy százaléka ilyen a világban!!
2021. nov. 15. 13:39
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Azt, hogy ők is csak emberek ahogy a férfiak
2021. nov. 15. 15:58
 17/21 A kérdező kommentje:

Igen, nem is titkoltam, hogy nő vagyok, ez egy kicsit félrement. Az érme két oldalánál arra gondoltam, hogy azt nem tudhatjátok, hogy én milyen nő vagyok, csak mert ha írok ki egy kérdést ebbe a topikban bármit a szexszel kapcsolatosan, akkor mindig jönnek az üzenetek, pl: engem nem zavar, ha ilyen vagy és ír egy regényt, holott a kérdésem nem feltétlen magamról szól, puszta kíváncsiság, és zavar. Ennyi. Azt hittem érthető volt, de ezek szerint nem, remélem most már igen.

2021. nov. 15. 16:20
 18/21 anonim ***** válasza:
Hát igen, ha egy lány kirakja ide a szexes kérdését (az utcára szivacsbetétes mellemelővel lép ki), azt bizony ezer pasi fogja megtalálni, így vagy úgy, de rámozdulás van. Itt meg könnyebb is, hiszen anonim és nem kell odaállni a másik elé és a szemébe nézni.
2021. nov. 15. 18:09
 19/21 anonim ***** válasza:

Pusztán kiváncsiság..

Értem.Szval a gyakorin válaszolókból akarsz levonni valamifele nagy hordereju következtetést.

Olyanokat mint példaul minden férfi szexet akar,a férfiak rámozdulnak mindenkire stb..

2021. nov. 15. 18:15
 20/21 A kérdező kommentje:
#19 Nem, de elvileg ez az oldal arra van, hogy kérdezzek.
2021. nov. 15. 18:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!