Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi a véleményetek egy ilyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek egy ilyen pasiról, bi hajlamú?

Figyelt kérdés
Nem gond, ha az, csak érdekelne, hogy hogyan ítélitek meg ezt a viselkedését, hogy mikor fekszünk az ágyban, szereti a mellkasomra hajtani a fejét, ami furcsa számomra, mert pasinak én szoktam a vállára hajtani a fejét, ilyen még nem volt. Nagyon furcsa érzés, férfiasnak éreztem magam töle es szóltam is neki hogy ne tegye. Megértette, de idönkent megfeledkezik róla, mondjuk eléggé selyemfiús hajlamai vannak, nem veszi rossznéven, ha egy nö belepótol neki ebbe abba, vagy eteti.

2021. nov. 14. 12:31
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
76%
#9: Azt elárulod miért más? Mindkettő pozícióban a pasi van összekuporodva és a te testedre fekszik, te simogatod. Nem értem mi a különség, ha 30centivel lejjebb teszi a fejét lol
2021. nov. 14. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!