Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi a véleményetek egy ilyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek egy ilyen pasiról, bi hajlamú?

Figyelt kérdés
Nem gond, ha az, csak érdekelne, hogy hogyan ítélitek meg ezt a viselkedését, hogy mikor fekszünk az ágyban, szereti a mellkasomra hajtani a fejét, ami furcsa számomra, mert pasinak én szoktam a vállára hajtani a fejét, ilyen még nem volt. Nagyon furcsa érzés, férfiasnak éreztem magam töle es szóltam is neki hogy ne tegye. Megértette, de idönkent megfeledkezik róla, mondjuk eléggé selyemfiús hajlamai vannak, nem veszi rossznéven, ha egy nö belepótol neki ebbe abba, vagy eteti.

2021. nov. 14. 12:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
75%
Sztem teljesen normális.
2021. nov. 14. 12:33
 2/11 anonim ***** válasza:
71%
Én full hetero vagyok, mégis szeretem az ilyen érintkezést, pláne azzal akit szeretek
2021. nov. 14. 12:39
 3/11 A kérdező kommentje:
Ezen a fórumon semmi nem gyanús, minden full normalis, ha a pasidnak baratnöi vannak, 47 evesen veluk homokozik, ezen a fórumon semmi nem gond.
2021. nov. 14. 12:57
 4/11 anonim ***** válasza:
83%
Te aztán egy főnyeremény nő lehetsz …XDXD
2021. nov. 14. 13:02
 5/11 anonim ***** válasza:
76%
Ezzel mi a probléma, hogy a mellkasodra hajtja a fejét? Jézusom
2021. nov. 14. 13:10
 6/11 anonim ***** válasza:
65%

Néha a férfiak is vágynak a biztonságra, hogy ne kelljen folyton az alfahím szerepében lenni. Olyankor hzzábújnak a szerett nőhöz egy kis babusgatásért.

Szerintem szerencséd van, hogy így meg mer mutatkozni előtted ezzel az oldalával is, annyira megfeletkezik mindenről. Ebben semmi bi hajlam nincs!

Ha az lett volna a kérdésed, hogy normális-e hogy farkakat nézeget, az már más.

2021. nov. 14. 13:57
 7/11 A kérdező kommentje:

Soha nem jatssza az alfahímet.

Mindig ilyen

2021. nov. 14. 14:16
 8/11 anonim ***** válasza:
83%

Jézusom neked mi bajod van?:D ki bántott?:D szerencsétlen csak szeretett volna összebújni, képzeld ez az emberek többségének jól esik, oxitocint termel. Én imàdom, hs egy férfi hozzám bújik az ágyban vagy exemmel sokszor volt hogy filmezés közben a kanapén az ölemre hajtotta a fejét és közben simogattam, játszottam a hajával. Kb minden normális embernek jól esik, te meg szerencsétlenre rá is szólsz hogy takarodjon már arrébb?:D zseniális. Te vagy az a csaj is aki lebassza a pasit hogy ne sírjon mert az nem férfias nem?:D meg ne beszéljen az érzéseiről, soha ne mutassa meg a gyenge oldalát, mert attól kiábrándulsz belőle:D

Sok sikert az élethez és párkapcsolatokhoz..

N

2021. nov. 14. 14:27
 9/11 A kérdező kommentje:
Mondjuk más mikor az öledbe hajtja a fejét es más amikor a válladra fekszik es te öleled a derekát
2021. nov. 14. 14:33
 10/11 anonim ***** válasza:
Te értelmi fogyatékos vagy
2021. nov. 14. 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!