Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek egy ilyen pasiról, bi hajlamú?
Néha a férfiak is vágynak a biztonságra, hogy ne kelljen folyton az alfahím szerepében lenni. Olyankor hzzábújnak a szerett nőhöz egy kis babusgatásért.
Szerintem szerencséd van, hogy így meg mer mutatkozni előtted ezzel az oldalával is, annyira megfeletkezik mindenről. Ebben semmi bi hajlam nincs!
Ha az lett volna a kérdésed, hogy normális-e hogy farkakat nézeget, az már más.
Soha nem jatssza az alfahímet.
Mindig ilyen
Jézusom neked mi bajod van?:D ki bántott?:D szerencsétlen csak szeretett volna összebújni, képzeld ez az emberek többségének jól esik, oxitocint termel. Én imàdom, hs egy férfi hozzám bújik az ágyban vagy exemmel sokszor volt hogy filmezés közben a kanapén az ölemre hajtotta a fejét és közben simogattam, játszottam a hajával. Kb minden normális embernek jól esik, te meg szerencsétlenre rá is szólsz hogy takarodjon már arrébb?:D zseniális. Te vagy az a csaj is aki lebassza a pasit hogy ne sírjon mert az nem férfias nem?:D meg ne beszéljen az érzéseiről, soha ne mutassa meg a gyenge oldalát, mert attól kiábrándulsz belőle:D
Sok sikert az élethez és párkapcsolatokhoz..
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!