Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mire gondoltok, ha egy lány...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire gondoltok, ha egy lány fenekét megnézitek, ha van rá lehetősegetek?

Figyelt kérdés
2021. nov. 13. 19:07
 1/10 anonim ***** válasza:
79%
hogy milyen lúzer vagyok hogy nem kapom meg
2021. nov. 13. 19:07
 2/10 anonim ***** válasza:
72%
Hogy milyen selymes lehet rajta a bőr. Milyen kerek lehet meztelen, van-e pici amplitudója járás során, vagy külön életet él? Milyen érzés lehet markolni, paskolni, felpofozni, gyurmázni, széthúzni a farpofákat és belenyalni, szagolni. Ahhh. Narancsos-e picit vagy full feszes? Ha narancsos kicsit, az még jobban fel is izgat. 🙂 F
2021. nov. 13. 19:10
 3/10 anonim ***** válasza:
47%
Nem gondolok semmire
2021. nov. 13. 19:10
 4/10 anonim ***** válasza:
40%

De szerencsés a pasija. De meg becsülném ha lenne ilyen csajom.

És én is lézernek tartom magamat. Nem iszok, nem drogozik, nem vagyok megcsaló párti, tisztelem a nőt és még is sokszor a nők a "vagány" lekezelő pasikat válasszák..

2021. nov. 13. 19:11
 5/10 anonim ***** válasza:
81%
Hogy milyen gyönyörű a lány és szívesen kinyalnám és megdugnám a popsiját.
2021. nov. 13. 19:12
 6/10 anonim ***** válasza:
80%
Amit az #1 írt.
2021. nov. 13. 19:13
 7/10 anonim ***** válasza:
Hogy milyen jó lenne beilleszteni a hímvesszőm.
2021. nov. 13. 19:32
 8/10 anonim ***** válasza:
84%
Számomra maga a női fenék a gyengém. Nálam alap hogy ha egy csini nőt látok megnézem hátulról is. Nem is szégyellem, leplezetlen módon legeltetem a szemem az alfelén. Sokminden jár a fejemben. Vajon hogy nézhet ki a bugyija, hord-e egyáltalán? Tanga vagy francia? vajon mikor csípem el amikor épp lehajol? Hogy tudnék többet látni belőle vagy minél tovább bámulni anélkül hogy feltűnő lenne? Hmm vajon milyen lehet ruha nélkül? Milyen lehet megérinteni, meggyúrni, finoman paskolni, megpuszilni? Vajon szereti a franciát, szereti ha kutyapózban dugják?
2021. nov. 13. 19:35
 9/10 anonim ***** válasza:
Milyen nagy, vagy milyen formás, és hogy valóban ő is szokott k*ilni?
2021. nov. 13. 22:20
 10/10 anonim ***** válasza:
Hogy szívesen megtermékenyíteném!
2021. nov. 14. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!